Ferestre către copiii noştri – o carte potrivită și în vacanță!

O preocupare delicată și de amploare care presupune multă dragoste, răbdare și timp este aceea în care sunt implicați copiii noștri. Dacă nu le oferim suficientă atenție, nu sunt numai ei cei care pierd, suntem noi prin absența legăturii directe cu ei, prin indiferența noastră.

ferestre_catre_copiii_persp_mareSuntem datori să le oferim cel puțin aceeași atenție pe care ne-au oferit-o părinții noștri mai puțin preocupați de un job over time, noi tehnologii și grijile care se înmulțesc progresiv în ultimii ani. Iar dacă reușim să avem parte și de un concediu pe an, pe care să îl petrecem, evident, cu copiii noștri, ne gândim sau ar trebui să ne gândim la alternative de consum al timpului în favoarea lor atunci când aceștia nu se bălăcesc în apa sau se joacă pe nisip ori aleargă prin iarbă.

Copiii au nevoie și de alte activități educative, incitante, menite să le stimuleze creativitatea și imaginația și să-i țină, neapărat, ocupați, măcar ca să mai respirăm și noi la o terasă în compania prietenilor… 🙂

Cartea Ferestre către copii noştri ne prezintă, practic, niște tehnici de lucru, sugestii și jocuri, propunându-ne subiecte interesante în capitolele sale, inclusiv idei pentru fantezie și desen, exerciții cu lut, plastilină, sculptură și construcții, colaje, etc.

„FERESTRE CĂTRE COPIII NOŞTRI. Gestalt-terapie pentru copii şi adolescenţi” este rezultatul muncii de colaborare dintre Editura Herald şi Societatea de Gestalt Terapie din România, care ne invita miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, la Librăria Cărtureşti Verona, la lansarea acesteia.

Cartea autoarei Dr. Violet Oaklander identifică şi oferă posibilităţi creative de a utiliza instrumente clare de decodare a lumii infantile şi a căilor de acces către universul lor (desenul, modelajul, poveştile, marionetele, experienţele senzoriale etc.).

Merită să veniţi la lansarea acestei cărţi care poate reprezenta o gură de oxigen!

povestidecalatorie

Partenerii media & culturali: Radio România Cultural, România Liberă, Ziarul Ring, Copilul.ro, MămicaMea.ro, Gratuitor.ro, Calendar Evenimente, Filme-Cărţi.ro, PrWave, UrbanKid.ro, 4Arte.ro, Bookblog.ro, Hyperliteratura.ro, Booktopia.ro, AgenţiadeCarte.ro, RegieLive.ro, Studenţie.ro, Bookuria.info, Zibo.ro, TrăieşteConştient.ro, OraşulMeu, BigCityLife.ro, Tati.ro, ÎnJoacă.ro, Melc-Codobelc.ro, PărinţiAutentici.ro, CentrulVechi.ro, Artline.ro, TotuldespreMame.ro, SR-Club of Serial Readers, AstroCafe.ro, Doctor.ro, Bookmag.ro, PoveştideCălătorie.ro.

Parteneri organizare: Editura Herald (www.edituraherald.ro) , Societatea de Gestalt Terapie din România (http://www.gestalt.ro/), Librăria Cărtureşti Verona (http://librarie.carturesti.ro/ ).

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

3 Responses

  1. 9 October, 2013

    […] a cunoscut o traducere de excepţie în limba română. În topul alegerilor se află şi carţile FERESTRE CĂTRE COPIII NOŞTRI de Dr. Violet Oaklander, CRESCÂNDU-L PE CAIN şi PRIETENI BUNI, DUŞMANI APRIGI un adevărat ghid […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture