ExpoVacanța 2015 vine cu reduceri de până la 50% și tombolă cu sejururi gratuite!

În perioada 20-22 martie 2015 are loc cea de-a VIII-a ediţie a Târgului Prahovean de Turism ExpoVacanţa la Ploiești Shopping City. Evenimentul este organizat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Vizitatorii sunt așteptați la târg de vineri până duminică, între orele 10-22, așa că cine nu a reușit să ajungă la Târgul de Turism al României de la Romexpo, ce a fost în weekend-ul trecut și este prahovean, o poate face în acest weekend. Expozanții oferă multe surprize precum reduceri convingătoare prin promoția înscrieri timpurii și discounturi suplimentare valabile doar pe perioada târgului la cazările în Grecia, România, Turcia, Malta și Bulgaria precum și  plata în rate fără dobândă.

Expo Vacanta 2014 (17)

În cadrul târgului va avea loc inclusiv o expoziţie de fotografie turistică și se va organiza un parc tematic cu dinozauri pentru copii.  Sună destul de interesant și atrăgător, ca un preambul al Parcului cu dinozauri ce se va deschide în mai la Râșnov.

La tombola cu premii, cu extragere duminică, ora 19, organizatorii pun la bătaie sejururi gratuite și cupoane de reduceri. Iată cum a fost anul trecut la ExpoVacanţa.

“Expovacanța a ajuns la ediția a VIII-a, devenind un eveniment tradițional al turismului prahovean. Anul acesta avem noi expozanți și noi destinații de vacanță pentru vizitatori” a declarat Adrian Voican, Președintele APDT Prahova.

Târgul reprezintă unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, şi se adresează agenţiilor de turism şi touroperatorilor, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor și asociațiilor de promovare.

Ne mai desparte puțin timp până la vacanța de Paște, de ce nu am profita din plin de reducerile care se practică la târgurile de turism?…

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 20 March, 2015

    […] Târgul de turism Touristica de la Cluj Napoca (Polus Center) sau la Târgul prahovean de turism ExpoVacanța de la Ploiești (Shopping […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture