Ești pasionat de fotografie? Participă la concurs!

S-a dat startul la înscrieri pentru Salonul Național de Fotografie Turistică!

Revista Vacanțe&Calatorii și Fundația Amfiteatru, cu sprijinul Agenției Române de Turism și Evenimente, organizează o nouă ediție a Salonului Național de Fotografie Turistică!

Expoziția – concurs își propune, încă o dată, să atragă cei mai buni fotografi, amatori sau profesioniști, tema ediției XIX oferind perspective largi tuturor celor care sunt pasionați de călătorie, dar și de cunoaștere.

DSC_0052

“Turismul responsabil în Grădina Carpatilor”, este tema centrală a ediției și îndeamnă la dezvoltarea viziunii turistice a României, care trebuie privită în cadrul global, ca parte a unei lumi ce trebuie să aibă grijă de valorile sale naturale și culturale. Conservarea mediilor și identităților specifice pentru asigurarea unei durabilități culturale, ecologice, sociale și economice ar trebui să fie o preocupare a tuturor. Concursul de fotografie dorește să ofere o viziune în imagini a potențialului României pentru practicarea unui turism responsabil, iar fotografia poate reda o astfel de viziune.

Categorii de concurs:

I. Natură și biodiversitate
II. Pulsul comunităților
III. Expresii culturale
IV. Meșteșuguri
V. Viața la sat
VI. Fenomene urbane
VII. Turism și sănătate

Înscrierea fotografiilor în concurs se face în perioada 15 iulie -€“ 20 octombrie 2014 prin crearea unui cont pe site-ul  www.vacantesicalatorii.ro și completarea formularului pentru participanți.

Pentru mai multe detalii legate de ediția a XIX-a a Salonului Național de Fotografie Turistică, dar și informații despre modalitatea de înscriere accesați site-ul www.vacantesicalatorii.ro, unde puteți consulta și regulamentul acestuia.

De asemenea vizitați și pagina de facebook a revistei Vacante&Calatorii cu un simplu click! Evenimentul este organizat sub egida Programul “€œAmfiteatrul pentru turismul responsabil”.

Am participat și eu la una dintre edițiile precedente și chiar mi-au fost selectate 3 fotografii pe vremea când nici nu aveam blog și am fost încântată să le văd expuse în cadrul expoziției, așa că nu mai stați pe gânduri, se lasă cu premii…De la Marele Premiu, Premiul Publicului și până la trei premii pentru fiecare categorie de concurs!

SNFT-romanati-160-px-X-160-pxPersoană de contact: 

Raluca Eftimie
Tel: 021.312.58.40
Mobil: 0729.019.431
E-mail: raluca.eftimie@gm.ro

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture