Cum a fost la Târgul de Turism Expo Vacanța 2014

În perioada 4-6 aprilie 2014, la Ploiești Shopping City s-a desfășurat Târgul de Turism Prahovean Expo Vacanța 2014, ajuns la ediția a VII-a.

Dechiderea oficiala a târgului a avult loc vineri, 4 aprilie, la ora 11. La deschidere au fost prezenți Anda Baciu, secretar general APDTP, Adrian Voican, Preşedinte APDT Prahova, Sebastian Danielescu – vicepreședinte al C.J.Prahova, Alexandra Petre – Camera de Comerț și Industrie Prahova, Valentin Pop – ANT și alți participanți expozanți. 

Expo Vacanta 2014 (17)

Chiar dacă există două ediții/an ale Târgului de Turism al României, care se desfășoară la București, la Romexpo, în țară se mai desfășoară și câteva târguri de turism regionale pentru promovarea respectivelor zone de interes ori pentru ca agențiile de turism locale să își prezinte ofertele de vacanță.

Având în vedere locația aleasă pentru Expo Vacanța, se poate spune că la târg s-au perindat destul de mulți prahoveni care au avut ocazia să consulte ofertele avantajoase propuse pe perioada târgului.

Expo Vacanta 2014 (3)

Pe lângă organizatorul târgului, respectiv Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova și agențiile de turism prezente, precum Malta Travel, J”nfo Tours, Ivatours, Mediteranean Holiday, Bibi Vacanța, au fost prezenți hotelieri și primarii (Hotel Mara din Sinaia, Comuna Ocoliș, Primăria orașului Panciu, etc.). APDTP a prezentat și cel mai recent proiect al asociației, respectiv un pachet turistic pe Drumul Vinului – Prahova.

Expo Vacanta 2014 (5)

Astfel de târguri aduc vacanțele mai aproape de noi, ne ajută să luăm o decizie cu privire la destinația pe care să o alegem și chiar să achiziționăm un sejur la prețuri reduse prin ofertele speciale propuse pe perioada târgului.

Expo Vacanta 2014 (8)

Notă: fotografiile au fost realizate cu un aparat Canon EOS D500 cu un obiectiv EF-S 18-55 mm oferit spre testare de magazinul F64.

Expo Vacanta 2014 (18)

Expo Vacanta 2014 (12) Expo Vacanta 2014 (13) Expo Vacanta 2014 (14) Expo Vacanta 2014 (15) Expo Vacanta 2014 (16)Expo Vacanta 2014 (7)Expo Vacanta 2014 (9)Expo Vacanta 2014 (19)Expo Vacanta 2014 (1)

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 19 March, 2015

    […] La tombola cu premii, cu extragere duminică, ora 19, organizatorii pun la bătaie sejururi gratuite și cupoane de reduceri. Iată cum a fost anul trecut la ExpoVacanţa. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture