Cu bastonul prin București – Festivalul Internațional de Statui Vivante 2013

Pentru a treia oară vom asista la un festival unic în România oferit de teatrul Masca în perioada 21-24 iunie 2013 în Parcul Herăstrău. Este vorba de Festivalul Statuilor Vivante aflat la a treia ediție, ce își propune să ofere bucureștenilor o trecere în istorie a capitalei de la jumătatea secolului al XIX lea și până în prezent printr-un spectacol ce va dezvălui destine ale unor personalități culturale.

afis_fisv_2013_webFestivalul ce are ca motto cuvintele lui Tudor Arghezi “Cu bastonul prin Bucuresti” se va desfășura în mai multe puncte de interes din Parcul Herăstrău, respectiv la Intarea Charles De Gaulle, Fântâna Modura şi Expoflora, programul acestuia fiind disponibil pe site-ul oficial al teatrului Masca.

Anul acesta vor fi Invitaţi din Marea Britanie, Olanda, Bulgaria, Rusia si Ucraina, ce vor încerca să ne dezvăluie poveşti din oraşele lor.

În anul 2012, când am participat pentru prima dată la un astfel de festival, am asistat la un act teatral inedit în care talentații actori au încercat să redea în scenă o paletă întreagă de emoții prin expresiile faciale sugestive și atitudinea abordată în interpretarea acestora.

București-ul de altădată va fi prezent în București-ul de azi, va fi o trecere în timp care va încerca să ne transpună fie și numai pentru momentele petrecute alături de actori, într-o perioadă în care nu eram așa de grăbiți ca astăzi, în care aveam timp să privim, să ascultăm, să gândim și mai ales să iubim…

Fotografii de la Festivalul Statuilor Vivante 2012

Statui vivante festival (2)Statui vivante festival (4)

Statui vivante festival (5) Statui vivante festival (6)Statui vivante festival (11) Statui vivante festival (9) Statui vivante festival (10)Statui vivante festival (14) Statui vivante festival (13)

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture