Coșul cu vacanțe la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă 2013

Nu ai reușit sau nu te-ai decis unde să îți petreci vacanța de iarnă? Ești nehotărât cu privire destinațiile pe care să le iei în considerare anul viitor pentru petrecerea vacantelor tale?

În această toamnă, Târgul de Turism al României, aflat la cea de a 30-a ediție, ce va avea loc între 14 și 17 noiembrie 2013 în pavilioanele C1, C 2, C 3 și C 4 din cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO, te așteaptă împreună cu peste 200 de companii din țară și din străinătate, din țări precum: Austria, Bulgaria, Germania, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia și Ungaria!

image004

Peste, zeci de destinații și sute de oferte de petrecere a timpului liber, întinse pe aproximativ 8.000 de metri pătrați, sunt doar o parte dintre atributele ce pot caracteriza ediția de toamnă a celui mai mare târg de turism din România.

În cadrul celor patru pavilioane destinate evenimentului, se vor găsi:

 • agenții de turism, touroperatori, unități de cazare și alimentație publică, participări oficiale internaționale în Pavilioanele C 1 și C 2 
 • participări oficiale locale și naționale, atracții turistice din România€“ în Pavilionul C 3 
 • participări oficiale locale și regionale, atracții turistice din România și din străinătate€“ în Pavilionul C 4

Va exista și în premieră, cu pavilion oficial, prezența Iordaniei, una dintre cele mai ospitaliere țări ale lumii, situată în Orientul Apropiat.

Nu ai niciun motiv să nu ajungi la Târgul de Turism pentru a prinde cea mai bună ofertă!

Program de vizitare:

 • 14 – 16 Noiembrie 2013 între orele 10.00 – 18.00
 • 17 Noiembrie 2013 între orele 10.00 – 16.00

Preț bilet de acces – 15 Lei

Pentru mai multe detalii despre eveniment, inclusiv lista expozanţilor, accesați: www.targuldeturism.ro şi https://www.facebook.com/Targ.Turism.Romexpo.

Puteţi urmării impresii şi fotografii de la Targul de Turism, ediţia din primăvară în articolul Targul de turism al Romaniei – editia de primavara 2013 s-a incheiat!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

3 Responses

 1. 15 November, 2013

  […] Detalii despre program puteți cîți în articolul Coșul cu vacanțe la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă 2013. […]

 2. 19 November, 2013

  […] trecut şi cea de a 30-a ediție a Târgului de Turism al României, ce s-a desfăşurat la Romexpo în perioada 14€“ – 17 noiembrie 2013, un eveniment ce a […]

 3. 10 March, 2014

  […] Coșul cu vacanțe la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă 2013 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture