Concurs: Lasă-te surprins de Germania şi câştigă o excursie de 3 zile la Munchen!

Fac ce fac şi vorbesc iar despre Germania şi cum aş putea să nu fiu atât de extaziată când am vizitat-o de câteva ori în acest an şi tot nu mă satur!

Fie că am fost în regiunea Thuringiei, unde am văzut superbul oraş Erfurt cu al său Egapark, unul dintre cele mai mari parcuri-grădini şi de recreere din această ţară ori castelul Wartburg, ridicat cu mai bine de 900 de ani în urmă sau superba staţiune Bad Langensalza, unde am participat la ceremonia de preparare a ceaiului japonez în Grădina Japoneză, fie că am fost în Leizpig şi m-am bucurat de oraş cu a sa superbă Grădină Botanică sau de împrejurimile sale, vizitând Parcul de distracţii Belantis şi câteva lacuri, am rămas la fel de impresionată şi de fiecare dată am plecat cu dorinţa arzătoare de a reveni.

Germania gtm egapark (78)Leipzig Belantis 2015 (550)

Aş vrea ca şi voi să vizitaţi un crâmpei din această ţară şi o puteţi face participând în perioada 1 – 31 Decembrie 2015, la un concurs lansat de Organizaţia Germană pentru Turism (http://www.germany.travel) şi Lufthansa (http://www.lufthansa.com), prin care invită participanţii să cunoască mai bine Germania ca destinaţie de vacanţă. Premiul concursului este o excursie de 3 zile (două nopţi) la Munchen, pentru două persoane, cu transportul şi cazarea asigurate.

Munchen 2

Ce trebuie să faceţi?

1. Accesaţi pagina de concurs;

2. Răspundeţi corect la cele 5 întrebări din formular. Dacă se întâmplă să nu cunoaşteţi răspunsul, butonul roşu cu “Dacă nu ştii răspunsul, click aici şi vei afla”, o să vă ajute, cu siguranţă!

3. Completaţi-vă corect datele la final;

4. Apăsaţi “Trimiteţi” şi pregătiţi-vă pentru o excursie la Munchen! 🙂 Este un oraş superb!

Capitala Bavariei are cu ce se lăuda, neapărat să intraţi în Muzeul German al Capodoperelor Tehnologiei şi Ştiinţei, Deutsches Museum, pentru că este cel mai mare muzeu de tehnologie de acest gen din lume. Vă recomand să ajungeţi şi în Odeonsplatz, una dintre cele mai frumoase pieţe din Munchen, ce a fost onstruita în stil italian.

Succes la concurs!

Organizaţia Germană pentru Turism este o instituţie de stat ce promovează Germania ca destinaţie turistică şi are peste 30 de reprezentanţe în diferite ţări. Reprezentanta din Serbia se ocupă de promovarea Germaniei în 6 ţări, inclusiv România.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Alina says:

    Buna ziua
    Cand si unde va fi publicat rezultatul concursului?
    Multumesc

    • Am lansat intrebarea catre organizatori si va voi raspunde imediat ce aflu. Presupun ca cine a iesit castigator a fost sau va fi anuntat cu ajutorul datelor pe care le-a lasat in formularul de participare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture