Ce facem de Ziua Copilului în București? Propuneri de week-end.

În fiecare an ne gândim cum să sărbătorim ziua copiilor noștri, cum să îi facem mai fericiți în această zi în care toți copiii ar trebui să se bucure.

afisfestivaltaracopiilorMuzeul Țăranului Român ne oferă Festivalul Țara Copiilor, în care aceștia sunt așteptați la teatru, ateliere creative cu modelaj și pictură și chiar un târg dedicat întregii familii. De asemenea, va există un spectacol ce îi va purta în Tărâmul Basmelor. Programul complet îl puteți vedea pe site-ul oficial al Muzeului Țăranului Român.

Grădina Botanică din București așteaptă copii la o Vânătoare de comori.  Între orele 09.00-14.00, personaje de basm îi vor purta pe copii în lumea poveştilor pe un traseu dinainte stabilit şi copiii vor primi întrebări legate de natură pentru a ajunge la comoară. Distractiv, nu-i aşa?

BANNER KIDEX OKPentru a face cadouri copiilor mergeți în perioadă 30 mai – 2 iunie la expoziția Kidex de la Romexpo, de unde puteți cumpăra produse și servicii pentru nou-născuți, copii, dar și pentru mămici și părinți. Programul începe la ora 10.00 și ține până la 19.00, iar duminică se termină la 16.00. Accesul este gratuit.

bookfestȘi dacă tot ați ajuns la Romexpo, nu ratați maratonul cultural Bookfest, ce se desfășoară în perioada 29 mai – 02 iunie. Peste 1 milion de volume își așteaptă cumpărătorii! Din experiența de anul trecut, pot spune că se găsesc cărți la prețuri foarte bune, reducerile fiind masive, așa că plecați cu bani la voi pentru a lua cât mai multe cărți interesante! Intrarea este liberă, programul de vizitare începând cu 10.00 și terminându-se la ora 20.00. Vineri și sâmbătă este chiar până la ora 22.00!

traditionale roNu uitați să vizitați și Târgul de Produse Tradiționale, care are loc de fiecare dată la manifestările de la Romexpo, pe Aleea Negustorilor.

Veți avea un weekend bogat în evenimente interesante, vremea să fie frumoasă!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture