Câștigă o mini-vacanță în Haarlem, Olanda, cu KLM!

În perioada 8-15 aprilie 2014, KLM desfășoară pe pagina de Facebook KLM România un concurs ce își propune să promoveze o nouă destinație pentru turiști, respectiv orașul Haarlem din Olanda. Aflat la 24 km de Amsterdam, Haarlem poate fi o alternativă liniștită și relaxantă pentru o vacanță în Țara Lalelelor.

Haarlem

Concursul se desfășoară prin intermediul unei aplicații de pe pagina de Facebook KLM România. Pentru a câștiga, participanții trebuie să răspundă rapid la întrebarea afișată, iar răspunsul cel mai apropiat de cel corect și oferit în cel mai scurt timp, câștigă. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 16 aprilie.

Aplicatie
Premiul constă în două bilete de avion dus-întors pe ruta București-Amsterdam, cazare 2 nopți la un hotel de lux din Haarlem și vizitarea grădinii Keukenhof!

Harleem are o arhitectură tipică regiunii de vest a Olandei, cu canale și case ce datează din secolul al XVII-lea. Orașul mai este cunoscut și sub numele de “Orașul florilor”, având în vedere că din 1630 și până în prezent, Haarlem reprezintă un important centru pentru comercializarea lalelelor.

În același timp, industria berii a fost și a rămas foarte importantă pentru oraș, fiind un centru de fabricare a berii mult mai cunoscut decât Amsterdam sau Rotterdam. Deși în perioada de glorie erau nu mai puțin de 100 de fabrici în oraș, industrializarea de la sfârșitul secolului XIX a stins această tradiție. Totuși, în anii 1990, s-a recreat berea originală Haarlem după rețetele vechi. Fabrica Jopen produce astăzi un număr mare de sortimente de bere, în 2010 deschizând o fabrică de bere chiar într-o veche biserică!

Participă la concurs și ai șansa de a vizita acest oraș interesant!

Haarlem 2

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture