Câstigă două bilete de avion KLM World Business Class!

KLM a lansat un concurs online ce ne pune la încercare imaginația! Prin participarea la concurs avem șansa de a câștiga două bilete în noua clasă KLM World Business Class, pe o destinație intercontinentală.

flatornot-tile-2

Practic, prin acest concurs, KLM dorește să familiarizeze pasagerii cu noul concept al cabinei World Business Class KLM, ce are ca principală caracteristică scaunul complet rabatabil.

Și pentru ca să testeze reacțiile potențialilor pasageri, dar și pentru a introduce concursul Flat or Not, KLM a montat un astfel de scaun în aeroportul Amsterdam Schiphol, în locul unuia obișnuit, filmând reacțiile pasagerilor atunci când spătarul scaunului lor se rabata complet. Prima persoană care a rămas așezată până la capăt a câștigat doua bilete KLM World Business Class.

Flat or not winner

Puteți vedea filmulețul de pe Youtube aici. Eu m-am amuzat teribil!

Ce trebuie sa facă, însă, participanții la concurs pentru a câștiga două bilete KLM World Business Class? Să parcurgă câteva videoclipuri filmate de echipa KLM în aeroportul Schiphol din Amsterdam și să ghicească dacă persoana din imagine va rămâne sau nu așezată până ce scaunul ajunge la 180 de grade. Concursul se desfășoară în perioada 22 Aprilie – 20 Mai 2014.

Flat or not

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture