Campania națională „Te așteptăm în librărie!”, a ajuns la a X-a ediție
„Cărți deschise pentru minți deschise”, a X-a ediție a campaniei naționale „Te așteptăm în librărie!”
Nu ştiu alţii cum sunt, ca sa îl parafrazez pe Ion Creangă, dar eu nu pot trăi fără cărți, chiar dacă majoritatea informațiilor de care am nevoie mi le extrag de pe internet. Deliciul citirii câtorva pagini dintr-o carte înainte de somn sau când mă relaxez într-un weekend, nu îl poate întrece nimic!
Cartea îmi este accesibilă oricând și ceea ce este mai important este faptul că reușesc să intru în poveste, să trăiesc în paginile ei…E o senzație unică pe care nu o regăsesc nici măcar urmărind un film.
M-am bucurat când am văzut ca prietenii mei de la Editura Herald au ajuns la a X-a ediție cu campania națională „Te așteptăm în librărie!”, din care ultimele cinci ediții le-am fost aproape. De-a lungul celor zece ediții derulate până acum, campania Te așteptăm în librărie a pornit de la ideea repoziționării acestui centru cultural care este librăria ca un element activ în viața omului contemporan, încercând să evidențieze rolul librarului ca formator de opinie și mediator cultural între editură și cititor.
În perioada 1 august – 1 noiembrie 2018, Editura Herald împreună cu librăriile partenere, ne oferă șansa de a redescoperi importanța lecturii și modul în care cărțile ne pot influența evoluția prin intermediul ideilor, conceptelor și teoriilor transmise de cele mai valoroase personalități ale istoriei, tradițiilor și culturii universale.
„Cărți deschise pentru minți deschise” este invitația Editurii Herald pentru a considera lectura ca un instrument de învățare, o sursă inepuizabilă de idei, inspirație și ințelepciune. Pe rafturile librăriilor vom regăsi în timpul acestei campanii o colecție de 30 de lucrări inovatoare, care pot deschide în mintea noastră noi perspective ale gândirii.
Doar în librării vom putea descoperi acum reducerea de 20% aplicată la titluri precum Spovedanie (Autobiografia) de Lev Tolstoi, Totem și tabu de Sigmund Freud, Religie și știință de Bertrand Russell, Marea Trezire de Bodhidharma, Eliberarea de cunoscut de Jiddu Krishnamurti, Cartea celor cinci cercuri (Go Rin no Shō) de Miyamoto Musashi, Duh și Contemplație de Alan Watts, Pași pe Cale de Inayat Khan.
Fie că suntem în căutarea celor mai importante răspunsuri în paginile cărților oferite, fie vrem să petrecem chiar numai o oră de liniște departe de viața cotidiană, să nu uităm că în librărie putem găsi surse sigure, dar și valoroase de cunoaștere care ne pun în acord cu noi înșine și ne ajută să înțelegem mai bine lumea din jur.
Așadar, suntem așteptați în librărie! 🙂