Bloggeri în acţiune la patinoar!

Prima întâlnire a bloggerilor de travel din 2014

Cu bucurie am acceptat invitatia lui Florin Arjocu de a ne întâlni câţiva bloggeri de turism la  Unic Ice Patinoar din Liberty Mall şi asta în primul rând că a reuşit să ne scoată din casă în formaţie de patru, dar şi pentru că reprezenta prima întâlnire a bloggerilor de travel din 2014.

patinoar Liberty Mall (49)

Cu mic, cu mare am pornit spre patinoar în ideea că eu mă voi rezuma la activitatea de pozat, ceea ce nu s-a întâmplat pentru că nu am rezistat! Deşi nu mai patinasem de doi ani şi doar de câteva ori în ultimii douăzeci de ani, m-am încumetat să pun patinele în picioare.

patinoar Liberty Mall (37)

Îmi amintesc cu drag de acele momente în care patinam pe micile bucăţi de gheaţă de prin spatele blocului în timpul copilăriei mele, neexistând atunci şi pationare artificiale şi chiar ajunsesem să fac întoarceri şi piruete…

Acum, m-am ţinut cu brio pe gheaţă, ceva experienţă tot rămâne, stârnind invidia lui Iulian Sârbu, care a păşit pentru prima dată pe gheaţă! Cert este că m-am amuzat copios, fără supărare 🙂 .

patinoar Liberty Mall (29)

Şi fetele mele s-au distrat, Bianca fiind fan Simona Neaţă care a ajutat-o pe cea mică, Diana mea de aproape 5 ani, să se menţină pe gheaţă, fiind prima ei experienţă.

patinoar Liberty Mall (73)

Cert este că ne-am revăzut cu aceeaşi plăcere ca şi când am fi buni prieteni, deşi suntem mai mult prieteni virtuali şi ne vedem, în general, pe la evenimentele de turism, însă împărtăşim aceeaşi pasiune: călătoria. Uneori, o astfel de legătură, ca accea în care ai preocupări comune, este mai puternică decât alte prietenii, pentru că toţi depunem suflet în ceea ce facem şi ne place.

patinoar Liberty Mall (52)

Bloggerii participanţi şi ceea ce s-a mai întâmplat pe gheaţă înainte să vin eu şi după ce am plecat, undeva chiar aproape de închidere, puteţi citi în articolul Ancăi Argeşiu. Nu de alta, dar să vedeţi că suntem o echipă tare faină noi bloggerii de travel, chiar dacă nu ne vedem niciodată în formaţie completă!

Un an fantastic să avem şi să aveţi cu toţii!

patinoar Liberty Mall (4)patinoar Liberty Mall (6)patinoar Liberty Mall (8)patinoar Liberty Mall (12)patinoar Liberty Mall (13)patinoar Liberty Mall (16)patinoar Liberty Mall (18)patinoar Liberty Mall (23) patinoar Liberty Mall (21) patinoar Liberty Mall (22)patinoar Liberty Mall (24)patinoar Liberty Mall (36) patinoar Liberty Mall (30) patinoar Liberty Mall (31) patinoar Liberty Mall (32) patinoar Liberty Mall (33) patinoar Liberty Mall (34) patinoar Liberty Mall (35)patinoar Liberty Mall (46) patinoar Liberty Mall (42) patinoar Liberty Mall (43) patinoar Liberty Mall (44) patinoar Liberty Mall (45)patinoar Liberty Mall (48)patinoar Liberty Mall (80) patinoar Liberty Mall (76) patinoar Liberty Mall (77) patinoar Liberty Mall (78) patinoar Liberty Mall (79)patinoar Liberty Mall (71)

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

4 Responses

 1. Frumoasa atmosfera, precum vad!

 2. Dan says:

  A fost foarte frumos! Mi a placut. Sa o facem din nou. #ziceu

 3. Mihai says:

  Felicitari pentru organizare. Se observa unitatea bloggerilor de travel. 🙂

  • Monica says:

   Da, devenim o gasca ad-hoc! Ne leaga pasiuni comune si nimeni nu e deranjat de multimea care fotografiaza! Cand merg cu familia sau prietenii mei, fac alergie cand ma vad cu camera in mana…Si mereu ma simt prost si ma scuz ca termin imediat cu fotografiile…Cu bloggerii de travel sunt libera!! Ne si sfatuim, schimbam experiente si invatam unii de la altii…E cea mai legata blogosfera, cea mai unita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture