Artizanat pur românesc: Art&Craft, un magazin online cu produse tradţionale autentice!

Nu cred să existe călător care să nu fie în căutare de produse autentice în ţara pe care o vizitează, fie pentru a-şi întregi propria colecţie, fie pentru a aduce un cadou acasă. Şi în România căutăm produse tradiţionale atunci când vizităm o anumită regiune.

Când iubeşti artizanatul românesc şi poţi găsi astfel de produse şi online, totul este mai simplu. Te poţi bucura oricand de frumuseţea unui vas decorativ din ceramică de Horezu ori de Corund, un ou încondeiat, de o păpuşică tradiţională realizată manual, un tablou pictat pe pânză, dar şi de alte obiecte decorative.

Pentru cei care iubesc obiectele tradiţionale româneşti, dar şi pentru cei care sunt în căutarea unui cadou original, Art&Craft Design a lansat magazinul online www.artandcraft.ro.

1939865_1051566764859942_4146424797499608898_n

Art&Craft este un magazin online ce ne pune la dispoziţie o multitudine de produse autentice tradiţionale, de la artă populară, artizanat, produse proprii personalizate cu design original şi până la delicatese cu specific românesc. Şi ceea ce e mai important este faptul ca fiecare articol este selectat de o echipă de specialişti, care garantează autenticitatea şi unicitatea produsului.

Mai mult decât atât, Art&Craft Design deţine toate magazinele de suveniruri din toate aeroporturile din ţară. Acolo puteţi găsi o gamă variată de suveniruri româneşti, produse de artizanat, produse proprii personalizate, bunătăţi dulci şi delicatese tradiţionale româneşti.

poza 2

Echipa Art&Craft şi-a propus lansarea magazinului online tocmai pentru a fi mai aproape de clienţi, dar şi de parteneri, cu produse originale, realizate cu suflet şi din suflet, cu multă creativitate, răbdare şi dedicare.

Eu vă invit să intraţi pe site-ul gândit astfel încât să permită o navigare intuitivă pentru utilizatori. In plus, site-ul cuprinde şi un blog cu două categorii de articole – Shop Feature şi Special Art&Craft – articole referitoare atât la tradiţiile româneşti, cât şi articole de divertisment sau cultură generală. Puteţi afla de tradiţia olăritului în România şi cum se face un vas de lut, despre legenda mărţişorului ori despre diferite obiceiuri.

Art&Craft este un magazin interesant, captivant şi informativ, în cadrul căruia ne putem bucura de produse autentice, promoţii şi oferte!

art2

Horezu

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 7 March, 2016

    […] mai aduceţi aminte când povesteam de magazinul online cu produse tradiţionale realizate de meşteri autentici din România? De atunci încoace, ori de câte ori am plecat din […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture