Aquaman 3D – proiecții gratuite cu scop caritabil în ajun de Moș Crăciun!

Proiecții gratuite Aquaman 3D cu scop caritabil, 24 decembrie ora 16:00 la Happy Cinema București și Happy Cinema Alexandria

În spiritul sărbătorilor de iarnă, lanțul de cineplexuri Happy Cinema ne-a pregătit două evenimente deosebite în ajun de Moș Crăciun. Luni, 24 decembrie, începând cu ora 16:00 au loc două proiecții cu acces gratuit la Happy Cinema București (Liberty Center) și Happy Cinema Alexandria (Winmarkt Alexandria). Astfel, vom putea să vedem fără tarif de acces unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui an: Aquaman 3D. Accesul la film se va face prin donarea unei jucării sau a unei cărți cu temă acvatică sau legată de lumea zeilor. Donațiile vor fi folosite în scop caritabil. Prin acest demers Happy Cinema își dorește să faciliteze accesul copiilor aflați în nevoie către jucării și cărți, și, în același timp, să ofere publicului divertisment de calitate.

Accesul la proiecțiile de luni, 24 decembrie, ora 16:00, se va face în limita locurilor disponibile în săli. Pentru aceste proiecții nu se fac rezervări, nu se achiziționează bilete. Locurile se vor aloca aleatoriu direct la casa de bilete, în baza donațiilor, înainte de film. Obiectele donate trebuie să fie în stare bună (nu se acceptă obiecte deteriorate). Ochelarii 3D se achiziționează separat de la casa de bilete și costă 4 lei.

Aquaman 3D închide în forță seria filmelor cu super eroi din 2018, personajul fiind interpretat de actorul Jason Momoa, cunoscut pentru rolul lui Khal Drogo din serialul Urzeala Tronurilor. Din distribuția acestui film fac mai parte actorii: Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman și Dolph Lundgren.

Lanțul de cinematografe HAPPYCINEMA® este prezent în patru orașe din România: București (Liberty Center, Șos. Progresului 151 – 171), Focșani (Focșani Mall, Calea Moldovei 32), Buzău (Galleria Mall Buzău, Bulevardul Unirii 301A) și Alexandria (Winmarkt Alexandria, Str. Libertății 242).

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture