Află tendinţele din turismul online la Etravel Conference 2017

Etravel Conference, cel mai mare eveniment național de afaceri și promovare online dedicat industriei de turism din România, va avea loc în data de 26 octombrie 2017, la Hotel Ramada Parc din București. În cadrul evenimentului îi puteți întâlni pe cei mai buni vorbitori locali și internaționali din industrie care vor prezenta cele mai noi tendințe, dar și studii de caz relevante.

Evenimentul vizează tendinţele din turismul online precum marketingul online, search marketing, social media şi reputaţia online a brandurilor şi oferă oportunitatea de a întâlni experţi din domeniu, de a analiză diferenţele dintre advertising-ul tradiţional şi cel online, de a decide mijloacele prin care pot fi targetaţi potenţialii clienţi şi de a înţelege cum poate fi folosită tehnologia motoarelor de căutare că un instrument de marketing.

În cadrul evenimentului vom putea afla care e viitorul marketingului pe Internet în industria turismului, ce instrumente pot avea un impact cât mai mare şi cum le poţi folosi pentru a genera vânzări, dar şi care sunt cele mai bune strategii de comunicare pentru creşterea ROI. În plus, vom observa şi care este impactul comerţului online asupra companiei şi clienţilor, dar şi modul în care utilizatorul de internet achiziţionează online produse de turism.

eTravel Conference este un eveniment adresat:

  • Managerilor şi executivilor din industria hotelieră şi de turism
  • Reprezentanţilor ai agenţiilor de turism şi tur operatori
  • Managerilor de Marketing
  • Agenţiilor de booking

Aici puteţi accesa pogramul conferinţei, care include două sesiuni şi două workshopuri în paralel. Un workshop este dedicat modalităţilor de promovare online folosind instrumentele marketing-ului digital precum Google sau Facebook. Acesta este adresat unităţilor de cazare. Al doilea workshop este dedicat modalităţilor de promovare online folosind instrumentele marketing-ului digital precum Google sau Facebook. Workshop-ul este adresat agenţiilor de turism. Pentru a participa, vă invit să vă înscrieţi accesând acest link.

Am fost nominalizată la premiul ”cel mai popular blogger de travel”

La finalul conferinței, va avea loc Gala de premiere eTravel Awards, singura gală de premiere a celor mai bune proiecte online și de promovare din industria turismului și a ospitalității, în cadrul căreia se vor anunţa câştigătorii categoriilor înscrise la concurs – 14 categorii (ex. Best Travel Agency Website, Best Facebook Fan Page, etc.) şi se va anunţa şi Cel mai popular blogger de travel, secţiune la care am fost şi eu nominalizată. Dacă mă apreciaţi şi doriţi să mă susţineţi, mă puteţi vota accesând linkul acesta, introducând adresa de email, unde veţi primi şi linkul de vot 🙂 . Votul online se desfăşoară până la 20 octombrie.

Având în vedere că sunt şi blogger acreditat la Etravel Conference, voi fi prezentă în sală şi vă voi ţine la curent cu noutăţile care se vor dezbate în cadrul acesteia.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. KORNEL GOLDSTEIN says:

    SAVUREZI CALATORIILE TALE MONICA -MERITI PREMIUL -BRAVO

  1. 28 October, 2017

    […] cum vă povesteam în articolul precedent, în data de 26 octombrie 2017, la Hotel Ramada Parc din București, a avut loc cea mai […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture