A venit vacanța și încep școlile de vară pentru adolescenți la Fundația Calea Victoriei!

Școli de vară pentru Adolescenți: consiliere vocațională, ilustrație, teatru, scriere creativă, public speaking și modă

Cred că v-am obișnuit cu plimbările pietonale sau virtuale de weekend alături de Fundația Calea Victoriei, prin care putem redescoperi Bucureștiul. De la Cartierele Armenesc și Dorobanți, la zona Parcului Carol și a mahalalei Mântuleasa, suntem ispitiți cu Perseidele. În noaptea de 11 spre 12 august 2018, după miezul nopții, pe cer se vor putea observa zeci de stele căzătoare, astfel ca Fundația Calea Victoriei ne invită la o expediție în afara oraşului pentru observarea în bune condiții a meteorilor.

Amănunte despre toate aceste propuneri de weekend pe care vi le fac, puteți citi aici. Insă, as vrea să vă invit pe voi, care sunteți adolescenți, și la cursurile de vară din perioada iulie-august, pentru că a venit vacanța și este o ocazie bună de a petrece un timp de calitate și de a asimila cunoștințe noi și interesante pe parcursul unei singure săptămâni, în numai o oră și jumătate pe zi.

Dacă ai între 14 și 17 ani și vrei să te decizi la ce facultate dai, dar nu-ți vine nici o idee concretă, treci pe la cursul Cum îmi găsesc vocația și gândit special pentru liceeni ca tine. Pe urmă, vezi dacă te atrag și alte subiecte: dezvoltare personală prin teatru, scriere creativă, vorbire în public în engleză sau chiar stil vestimentar și machiaj.

Înveți și exersezi, dar nu e asa cum ești obișnuit la școală. Pentru că lectorii care susțin aceste cursuri sunt oameni care profesează în domeniul despre care îți vorbesc și care predau de plăcere, pentru că nu va trebui să dai examene sau să te preocupi de note.

Îți faci prieteni noi, cu care poți discuta despre lucrurile tale preferate. Îți descoperi sau îți cultivi un talent, te prinzi din timp dacă ți-ar plăcea să devii actor, pictor, scriitor, make-up artist, orator sau consilier de imagine. La finalul cursului, poți cere o diplomă de participare.

Iată și cursurile disponibile în cadrul școlii de vară:

  • CUM ÎMI GĂSESC VOCAȚIA? Atelier pentru liceeni (14-17 ani) – (9-13 iulie), cu Alice Cornea
  • Atelier de MACHIAJ pentru adolescente (14-17 ani), în 12 Iulie, cu Valentina Bălașa Ario
  • Atelier de dezvoltare personală prin TEATRU pentru liceeni (16-20 iulie), cu Antonia Din
  • Atelier de SCRIERE CREATIVĂ pentru adolescenţi (14-17 ani) – (16-20 iulie), cu Alice Teodorescu
  • The (SUPER)POWERS OF A PUBLIC SPEAKER – ENGLISH WORKSHOP (23-27 iulie), cu Anca Remeta
  • Cum îmi fac un JURNAL ILUSTRAT? Atelier de Desen & storytelling prin imagini (14-17 ani) – (30 iulie -1 august), cu Andreea Mironiuc
  • Curs de STIL VESTIMENTAR pentru adolescente (14-17 ani) –  (30 iulie-2 august), cu Valentina Bălașa Ario
  • Cum îmi formez gândirea critică? Atelier pentru liceeni (14-17 ani) – (30 iulie – 3 august), cu Mario Barangea

Cursurile au loc de la 16.30 la 18.00, la sediul Fundației Calea Victoriei: str. C. A. Rosetti 47, et. 1, aproape de Universitate și Piața Romană. Înscrierile se fac pe contact@victoriei.ro.

Ce curs te atrage? 🙂

Sursa foto: Fundația Calea Victoriei

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture