Webstock 2020

Este o vorbă în popor care spune că toamna se numără bobocii… Ei bine, toamna se numără evenimentele și mai ales, conferințele, precum Webstock – cel mai longeviv, cel mai mare și cel mai apreciat eveniment de social media din România.

De 12 ani, Webstock este inspirație, know-how și acțiune pentru bloggerii din țoață tara și creatorii de conținut pe toate platformele sociale importante. Un loc de întălnire pentru cei care au înțeles că nu pot trai oricum și care redefinesc realitatea în care trăim.

Deoarece 2020 este un an neobișnuit, Webstock 2020 va avea o abordare neobișnuită, Pentru prima dată în istoria sa, Webstock va fi un eveniment de 2 ZILE, pentru a reuși să aducă cât mai mult conținut relevant oamenilor pasionați de tot ce înseamnă social media. Va fi și prima ediție gândită ca un eveniment online, de care ne vom bucura din confortul casei sau al biroului.

Așadar, pe 8 și 9 octombrie 2020, suntem invitați să participăm la o nouă ediție #webstockro. Participarea la conferință este gratuită. Vă recomand să vă înregistrați în prealabil aici. Astfel veți primi informațiile despre eveniment pe e-mail, detalii despre activări și concursuri și acces direct la sesiunile conferinței.

Citește și Webstock 2018, o ediție faină

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture