Webstock 2018, zece ani de la prima ediție!

Webstock, 5 octombrie 2018, JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Cine nu a auzit de Webstock? Cel mai mare eveniment de social media din România reunește comunitatea pasionaților de online într-o ediție aniversară de zece ani, în data de 5 octombrie 2018, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Evenimentul care durează o zi va include Conferințele Webstock, la care vor participa speakeri renumiți și Premiile Webstock. Conferințele Webstock vor cuprinde întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu. Premiile Webstock oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an.

Propunerile la Webstock Awards pot fi făcute în perioada 1 august – 7 septembrie 2018, sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea formularului online.

Iată și categoriile la care se pot face nominalizările pentru proiectele online:
 • Publishing – Proiecte de conținut care oferă un volum mare de informații. Ele pot proveni din online (site-uri), social media (conturi special create) sau mobile (aplicații).
 • Best Use of Photography – Proiecte online în care fotografia și imaginea sunt puse în prim plan, care pot fi prezente pe site-uri și microsite-uri, platforme sociale (conturi) sau aplicații mobile.
 • Influencer Campaigns – Campanii desfășurate de branduri prin intermediul bloggerilor, vloggerilor sau instagrammerilor, influencerilor români.
 • Bloggers Projects – Proiecte personale sau inițiate împreună cu branduri de către bloggeri, vloggeri, instagrammeri, influenceri, pe idei originale sau pentru campanii existente.
 • Special Projects – Proiecte speciale în online inițiate de organizații (for-profit, non-profit, din administrație), care nu se încadrează în altă categorie din concurs.
 • Mobile Applications – Aplicații mobile B2C dezvoltate de organizații și companii din Romania pentru piața locală.
 • Best Podcasts – Categoria se adresează strict podcast-urilor în serii de cel puțin 3 episoade.
 • Innovation – Categorie dedicata proiectelor noi, care utilizează elemente sau tehnologii inovatoare.
 • Best Brand on Instagram – Conturi de Instagram ale brandurilor (companiilor) care comunică constant pentru publicul din Romania pe această platformă vizuală.
 • Best Specialized YouTube Channel – Categorie deschisă canalelor de YouTube de nișă, specializate pe un subiect, care include un procent de minim 60% clipuri dedicate nișei.
 • Best Use of Video in Online – Proiecte online în care componenta video este pusă în prim plan, care sunt reprezentate fie de site-uri dedicate (ori secțiuni pe acestea), fie de campanii de brand.
 • Best Social Good Campaigns – Campanii inițiate de bloggeri, vloggeri, jurnalisti, influenceri, persoane publice, lansate în ultimii doi ani (2016 – 2018), în mediul online sau offline.

Nominalizările vor fi anunțate începând cu 10 septembrie, în urma unui proces de preselecție realizat de către organizator.

Webstock este un eveniment adresat atât bloggerilor, vloggerilor, specialiștilor în PR, consultanților în social media, managerilor comunităților online, cât și celebrităților media.

Vă invit să participați la eveniment Full Day (conferința, cele trei track-uri, gala de premiere Webstock Awards), accesând site-ul oficial. 

Anul acesta va fi o ediție memorabilă și plină de surprize, iar faptul că sunt blogger acreditat mă va ajuta să vă țin la curent cu toate noutățile acestei ediții aniversare. În același timp, informații utile veți putea obține accesând:

Webstock este un eveniment organizat de Evensys în parteneriat cu Vodafone.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture