Vino într-o călătorie fascinantă în lumea jadului!

Jadul este un mineral ce are o istorie aparte în China și asta pentru că, alături de alte minerale, jadul este folosit în medicina tradițională chineză, aducând bucurie și longevitate celor ce îl poartă sau îl folosesc des. Mai mult decât atât, se spune că jadul te protejeză împotriva relelor, menține starea de sănătate și frumusețe și chiar întinerește.

Casa Jad Boutique

Jadul, ce are culoarea de la alb-verzui până la verde închis, este o piatră semipretioasa ce are în componență inclusiv calciu și magneziu. Adică ce ne lipsește nouă adeseori și suntem nevoiți să consumăm sub forma suplimentelor alimentare.

Nu trebuie să ajungem în China pentru a beneficia de proprietățile jadului, care se poartă și ca bijuterie ori talisman. Eu am încercat efectele sale benefice și calmante la Casa Jad Boutique, despre care v-am mai povestit și am promis că revin cu amănunte.

Aici am beneficiat de patul Casa Jad de masaj automat cu pietre de jad încălzite. Sunt nouă grupuri de role de jad pentru efecte maxime ce ating temperaturi de la 30 la 70 de grade Celsius pentru un transfer eficient de căldură către punctele sensibile din coloană.

Casa Jad Boutique

Pot spune că, după primele 10 ședințe, am scăpat de durerile de spate cauzate de întinderea musculară și mi-am recăpătat pofta de somn, dar și de energie pe parcursul zilei.

M-am dus destul de dărâmată la începutul terapiei cu jad, cu gândul hai să o încerc și pe asta, pentru că medicul neurochirurg îmi recomandase masaj, gimnastică medicală și elongație mecanică pentru coloana vertebrală. Primele două le mai încercasem și am renunțat rapid, mi se părea un efort destul de mare, iar rezultatele încă nu se vedeau. Elongația mecanică mi se pare cam riscantă, nu aveam de gând să încerc. Așa că, auzind de terapia cu jad, mi s-a părut o variantă mult mai ușoară și mai benefică și am început să merg la Casa Jad Boutique.

Primiți o  ședință de terapie cu jad cadou de Mărțișor!

Fiindcă aș vrea să încercați și voi, am vorbit cu cei de la Casa Jad, astfel că, în perioada 1-10 martie 2015, toți cei care vin pentru o ședință ce include masajul pe patul cu jad și un masaj Shiatsu pentru drenaj limfatic, beneficiază de o altă ședință gratis! Masajul Shiatsu elimină senzația de picioare grele și dureroase și repune limfa în circulație, având un rol major în detoxifierea organismului.

Casa Jad Boutique

Costul unei ședințe este de 75 de lei, însă, în prima decadă a lunii martie, la o ședința plătită, una este cadou!

De ce ar trebui să mergeți la Casa Jad Boutique?
 • veți simți beneficiile terapiei cu jad la jumătate de preț
 • puteți face cadou a două ședința cuiva drag, chiar de  Mărțișor 
 • veți avea parte de o oră de răsfăț într-o atmosferă plăcută
 • veți afla și de alte tipuri de masaj benefice pentru sănătate, având posibilitatea să alegeți ulterior 

Va recomand îmbrăcămintea de culoare deschisă pentru ca razele infraroșii ce încălzesc pietrele de jad să aibă efect maxim asupra corpului (eu nu am venit mereu cu ceva deschis, dar voi faceți ce zice popa 🙂 ). Razele infraroșii ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, ajustează presiunea arterială, calmează durerile de încheieturi, echilibrează sistemul nervos, înfrumusețează pielea și ajută la …. reducerea greutății! Și asta pentru că ajută la creșterea temperaturii interne a corpului care activează celulele, ducând la facilitarea metabolismului, combustia și descopunerea grăsimii. Asta am aflat eu mergând la Casa Jad Boutique zi de zi și am văzut că vine multă lume de toate vârstele, ceea ce înseamnă că oamenii au simțit efecte pozitive asupra sănătății. Am văzut chiar un domn care avea hernie de disc. Eu tocmai de aceea mă duc, sa nu ajung la asta.

Casa Jad Boutique

Patul, ce este acoperit cu o husă din piele, mai are și pietre de turmalină lipite pe protecția acestuia, pietre ce ajută la îmbunătățirea circulației sângelui. Patul mai are și două proiectoare externe cu pietre de jad ce se pot pune pe gât sau pe burtă.

Casa Jad Boutique

În orice caz, sunt multe alte beneficii de care puteți afla la față locului, un astfel de masaj cu pietrele de jad fiind bun pentru cifoză, scolioză și spondiloză, îmbunătățind postura spatelui și cine nu ar avea nevoie la cât de mult stăm pe scaun în față computerului?

Eu m-am bucurat enorm și de masca cu pietre de jad ce liniștește ochii obosiți și revigorează facial, realizată din piatră gemă de jad, care se pune pe față în timpul terapiei. Are un efect răcoritor și energizant la început, urmând a se incazi pe parcurs de la căldura corpului.

Casa Jad Boutique

Mi-a mai plăcut și salteaua termică cu pietre de jad, ce se poate încălzi până la 70 de grade și care are efect de termoterapie și cristaloterapie, detoxifiind întregul organism. Iar aparatul de masaj Taiko pentru gât și umeri e divin!

Casa Jad Boutique

La Casa Jad Boutique este o atmosferă plăcută, caldă și liniștitoare. Mereu plec de aici cu o doză mare de energie și optimism, iar căldura pietrelor încă o simt multe ore bune după ședință.

Ar fi păcat să nu beneficiați de o ședința gratis la una cumpărată! Așa că, vă invit să treceți pragul Casei Jad Boutique în perioada 1-10 martie pentru o porție zdravănă de răsfăț și sănătate!

Casa Jad BoutiqueCasa Jad BoutiqueCasa Jad BoutiqueCasa Jad Boutique Casa Jad Boutique

De reținut:

 • Adresa: Bvd. Dimitrie Cantemir nr. 4, Bl. C4, Sc. A, Ap. 3, interfon 03 (pe langa Biserica Spiridon)
 • Program de lucru: Luni – Vineri: 10:00 – 20:00 / Sambata: 10:00 – 15:00

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

 1. Rusui Ioana says:

  Buna ziua,
  Oare deschideti si la Cluj ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture