Vacanța Sweet – învață limba engleză la malul mării!

De curând am aflat de niște cursuri inedite de limbă engleză ce se desfășoară chiar la mare, în cadrul relaxant al stațiunii Năvodari, o stațiune ce îmi trezește amintiri vechi de pe vremea când mergeam la mare în tabere școlare.

http://www.dreamstime.com/stock-photo-family-beach-vacation-young-men-making-photo-his-wife-kids-tropical-image30850360Ce presupun aceste cursuri? Prin metoda Sweet se poate învăța engleza în vacanță, 4 ore/zi, timp de minim 5 zile, în prețul de 904 lei al pachetului, respectiv de 1176 lei, intrând și cazarea întregii familii compusă de 2-4 persoane într-o cameră dublă sau într-un apartament la hotel Delfin din Năvodari, care se află la 150 de metri de plajă, un hotel proaspăt renovat.

Metoda Sweet de învățare a limbii engleze este o metodă modernă, cu accent pe conversație și vizual, cursurile fiind coordonate de către profesorul Vasile Poenaru, amănunte despre acest program de învățare putând citi la Cursul de engleză prin metoda Sweet.

Editura ePublishers mai oferă și alte cursuri și programe de învățare, precum:

– pregătire pentru interviul în limba engleză necesar la angajare;
– engleză pentru sectorul financiar bancar;
– engleză pentru assitant managers.

Toate cele 8 cursuri și programe de învățare oferite le puteți vizualiza pe pagina special dedicată de pe site-ul oficial.

Cei care doresc să urmeze astfel de cursuri la malul mării, pot beneficia de un discount de 7% din prețul cursului (engleza prin metoda Sweet) sau de 50% din prețul celorlate 7 cursuri, dacă trimit solicitarea de înscriere pe adresa blogului, respectiv pe povestidecalatorie@gmail.com, pentru a intra în posesia unui cod pe care îl vor transmite organizatorilor.

Grăbiți-vă! Locurile sunt limitate, iar prima serie începe pe 3 iulie! Și nu uitați că în prețul pachetului intră cazarea pentru părinți și pentru copii, plus orele de engleză pentru aceștia din urmă!!

Good luck!

http://www.dreamstime.com/stock-photos-blond-girl-using-laptop-sea-image16885613

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture