Unde plecăm în vacanță anul acesta? Alegeți-vă destinația perfectă la Târgul de Turism al României!

Februarie este luna ideală pentru ca să ne planificăm și să ne rezervăm vacanțele pentru acest an. Dacă sunteți călători pasionați și vreți să aveți parte de sejururi relaxante și inedite, vă invit la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI, care ne așteaptă la ediția de primăvară, între 20 și 23 februarie la ROMEXPO.

Călătoriile sunt întotdeauna cele mai bune investiții deoarece ne deconectează de stresul și rutina cotidiene. Astfel, ne putem planifica din timp vacanțele cele mai importante alături de cei dragi. La Târgul de Turism al României putem găsi oferte la preț redus cu escapade romantice pe plaje îndepărtate și exotice, sejururi all-inclusive în țară și în străinătate, călătorii de aventură sau vacanțe la SPA.

La Târg vor participa 310 agenții și tour-operatori din Africa de Sud, Albania, Bulgaria, Croația, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Grecia, Israel, Italia, Maroc, Palestina, Republica Moldova, România, Serbia, Spania, Tunisia, Turcia și Ungaria. În plus, diferențele culturale și geografice ale celor mai fumoase și spectaculoase locuri din lume sunt dezvăluite prin participările oficiale la târg ale Africii de Sud, Bulgariei, Greciei, Israelului, Republicii Moldova, Marocului, Palestinei și Tunisiei.

Reprezentanții Consiliilor judeţene din Bistrița, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Constanța, Dâmbovița, Hunedoara, Ialomița, Maramureș, Mureș, Suceava, Timiș și Tulcea se asigură că România se află pe harta destinațiilor noastre din 2020, iar reprezentanții orașelor Amara, Bistrița, Brașov, Botoșani, Constanța, Eforie, Făgăraș, Geoagiu Băi, Herculane, Hunedoara, Iași, Mangalia, Oradea, Piatra Neamț, Târgoviște, Timișoara și ai comunelor Afumați, Miroslava, Molivisu și Vama Buzăului ne vor încânta cu cele mai frumoase tradiții și obiceiuri, alături de meșteri populari de renume.

Iată câteva dintre surprizele cu care suntem așteptati la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI:

 • discount EARLY BOOKING de până la 50% la vacanțele pentru sezonul estival în destinații preferate de turiștii români, precum Bulgaria, Grecia, Turcia sau Cipru;
 • vacanțe pentru cei mari și cei mici în locuri din România cu un farmec aparte: Hațeg, ținut al legendelor și al dinozaurilor; Maramureș, o țară plină de haz și de obiceiuri de văzut cătinel și nu numai;
 • vacanțe exotice în Mauritius, Maldive, Republica Dominicană, Bahamas și multe alte destinații inedite;
 • circuite lansate în premieră pentru Rusia, Scoția sau Fiordurile Scandinave;
 • croaziere interesante: croazieră pe Nil, croazieră în Patagonia sau croazieră în Insulele Fiji;
 • idei și reduceri pentru sejurul de Paște;
 • promoții pentru bilete de avion sau circuite cu autocarul;
 • reduceri la circuite în America de Nord și America de Sud, pentru momente neuitat alături de cei dragi.

Citește și 7 motive să alegi o croazieră

Pe lângă prezentarea ofertelor turistice, vor fi și momente artistice multiculturale oferite de reprezentanții zonelor turistice din România, dar și de cei ai țărilor care participă oficial la eveniment.

Dacă sunteți pasionați de comunicarea în mediul online și vreți să aflați secretele din spatele celor mai de succes creatori de campanii online din domeniul turismului, nu trebuie să ratați Conferința Târgului de Turism, ediția a III-a, care are ca temă Impactul Social media în turism. Conferința se desfășoară pe trei paneluri de discuție: Vizibilitatea agențiilor de turism în social media, Strategii aplicate de social media și Agențiile de turism în deceniul social media și reunește speakeri din agenții de marketing și PR, agenții de turism, dar și influenceri.

Pe site-ul pe www.targuldeturism.ro puteți consulta tot programul de manifestări conexe pentru ca să aflați cu ce noutăți suntem așteptati la târg de către reprezentanții Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri – Departamentul de Turism, Academiei de Studii Economice, Organizației Patronale a Turismului Balnear din România, Federației Naționale a Ghizilor de Turism din România sau Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară.

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, 21.500 de vizitatori profitând de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI I 2019.

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC), Federația Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

Ediția de primăvară a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI are loc împreună cu ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

Program de vizitare:

 • 20 – 22 februarie (joi – sâmbătă): între orele 10.00 – 18.00
 • 23 februarie (duminică): între orele 10.00 – 16.00

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.targuldeturism.ro.

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are că acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români. ROMEXPO susține un viitor fără fum – un parteneriat cu Philip Morris International.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

1 Response

 1. Faci Bani Online says:

  Am fost si eu la acest targ si pot spune ca mi-am facut deja planul pentru urmatoarele doua vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture