Turist în Promenada Mall

Dacă m-am decis să vă scriu despre Promenada Mall este pentru că aici am descoperit un magazin dedicat copiilor și după ale cărui produse alerg de câte ori depășesc granițele țării.

Promenada Mall Bucuresti (1)

Dar, înainte de a va povești despre acest magazin, mai bine va zic câteva cuvinte despre cel mai în vogă centru comercial din România, deschis recent.

Aflat în zona Floreasca, Promenada Mall se dovedește a fi punct ochit, punct lovit pentru zona rezidențială în care se află, chiar lângă cea mai înaltă clădire din România, respectiv Sky Tower.

Clădirea futurista atrage vizitatorii, dar să nu uităm că este un mall, cu aceleași firme care împânzesc mai toate mall-urile din România, precum H&M, C&A, Zara, Flanco, Altex, DM, Cărturești, Tchibo și Zooperkidz, motivul care m-a scos din casă, pentru că citisem pe undeva de acest magazin.

De ce? În acest mic magazin am găsit produse pentru copii marca Disney! Numai eu știu cât am alergat prin Roma ori Florența după adevăratele jucării și hăinuțe originale Disney, pentru pitica mea.

În afarsit, le pot lua din România, chiar dacă momentan oferta nu este foarte variată, însă am plecat cu promisiunea celor care se ocupă că o vor diversifica.

Promenada mall (23) Promenada mall (20) Promenada mall (21) Promenada mall (22)

Mall-ul are și un spațiu de divertisment, relaxare și joacă pe terasă, așa că s-au gândit destul de bine cum să păstrezi clienții mai mult în magazin, devenind un loc de întâlnire și socializare, dar și de evenimente interesante, cum este cel din 16 noiembrie 2013, organizat de Oficiul de Turism al Austriei la București.

Schi Austria

Evenimentul de sâmbătă este dedicat sezonului de ski din Austria și va debuta la ora 11:00, cu un show culinar realizat de maestrul Horia Vârlan, încheindu-se seara, cu spectacolul “Schiori la înălțime” al trupei Xtreme, ce va începe la ora 19:00.

Moderatorii evenimentului vor fi Morar și Buzdugan, iar pe parcursul întregii zile vor fi multe concursuri și activități pentru copii.

Marele premiu al zilei este o vacanță pentru o familie (doi adulți, doi copii), la un hotel de 4 stele în Tirol!

Promenada mallPromenada mall (8)Promenada mall (6)Promenada mall (16)Promenada Mall Bucuresti (5) Promenada Mall Bucuresti (4) Promenada Mall Bucuresti (10)Promenada Mall Bucuresti (14)Promenada mall (28)Promenada mall (1)

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

7 Responses

 1. Cred că se putea lega și un pavilion cu cadouri pentru copii, astfel atractivitatea la TTR ar fi fost mult mai mare!

 1. 16 November, 2013

  […] va interesează sezonul de schi din Austria, puteți da o raită prin Promenada Mall, unde va avea loc un eveniment organizat de Oficiul de Turism al Austriei și în care marele […]

 2. 6 December, 2013

  […] uitați că găsiți târguri mai mari sau mai mici și în Mall-urile din București, bani să fie! Spor la […]

 3. 1 November, 2014

  […] în curtea interioară a Muzeului Țăranului Român se desfășoară un târg tradițional, la Promenada Mall avem Târgul de Dulciuri Sweet Fest cu ediția de Halloween și la Romexpo au loc alte șase […]

 4. 7 March, 2015

  […] uitaţi şi de Spring Fest de la Promenada Mall din Bucureşti, dar şi târgul de dulciuri Sweet Fest care s-a mutat în Cora […]

 5. 16 October, 2015

  […] în București, pe terasă Mall-ului Promenda suntem așteptați la ospățuri cavalerești cu mâncare bavareză la Holsten Bier Fest. Ciolan cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture