Travel Week 2015, cel mai mare târg virtual de turism din România, vine cu reduceri de până la 65%!

Travel Week 2015: Destinaţii “Adults Only”, locaţii “Pet Friendly”, vacanţe magice, aventuri inedite, super-reduceri de până la 65% şi concursuri cu premii excepţionale, în cadrul celui mai mare târg virtual de turism din România, organizat de Perfect Tour.

În sfârşit, putem consulta ofertele specifice unui târg de turism autohton, fără a ne deplasa, chiar din faţa computerelor sau smartphone-urilor, după cum promite şi Perfect Tour, în cadrul Travel Week 2015, în perioada 11 – 18 Noiembrie, agenţie de turism ce transpune realitatea vacanţelor “off-line” în universul “off-line”, organizând cel mai mare târg virtual de turism de pe piaţa autohtonă. Partenerii strategici ai evenimentului sunt Wien Tourismus, Air France, Atlantis the Palm Dubai, TAP Portugal, Banca Transilvania şi Disneyland Paris.

targ_virtual_HP (1)

Timp de 7 zile, de la birou, de acasă sau după orice tabletă sau smartphone, pasionaţii de călătorii, cei aflaţi în căutarea unei idei de destinaţie inedită, vânătorii de oferte sau, pur şi simplu, cei care vor să afle ultimele trenduri în turism sunt invitaţi să dea “Click” şi să viziteze gratuit şi fără nici cel mai mic efort, la orice oră din zi sau noapte, târgul virtual de turism “Travel Week 2015”, ce se desfăşoară pe platforma www.travelexpo.ro . De asemenea, vizitatorii sunt invitaţi să participe zilnic la webinarii şi workshop-uri video, susţinute de cei mai buni specialişti. Webinariile sunt LIVE Video şi se înregistrează pentru a fi disponibile oricând ulterior. Iată şi care sunt acestea, lista completă putând fi accesată pe site-ul menţionat anterior:

webinar

Singurul “cost” pentru a afla ultimele noutăţi, cele mai tari reduceri, de până la 65% pentru Early Booking Vara 2016, şi a personaliza “Live” o vacanţă este crearea unui cont de utilizator care, automat însă, îi va înscrie pe toţi vizitatorii în concursuri cu premii fabuloase.

Ce înseamnă a personaliza “Live” o vacanţă?

“Personalizarea LIVE se referă la faptul că, la fiecare stand în parte, este deschis un canal de LIVE Chat text la care răspunde în timp real un consultant, cu detalii despre destinaţia aleasă, excursii opţionale, tips-uri, etc. Practic, este ca şi cum clientul ar veni în agenţie. De asemenea, linii de Chat au şi partenerii. Pentru suport suplimentar, este disponibil şi Call Center-ul 24/7 Perfect Tour, târgul virtual fiind deschis non-stop”, precizează pentru Povestidecalatorie.ro Razvan Scaesteanu, PR & Copywriter Specialist la Perfect Tour.

Curioasă, am intrat pe site-ul www.travelexpo.ro şi am fost surprinsă să văd ce frumos arată standurile aliniate, aşa cum am văzut şi standurile expozanţilor cu ocazia târgului de turism GTM 2015 (Germany Travel Mart) care a avut loc la Erfurt, destinat incoming-ului, însă, la noi… virtual:

expozanti

Sfera vacanţelor clasice, ce se rezumă doar la cazare şi transport, nu mai străluceşte ca altă dată. Clienţii caută experienţe unice, aventură, locaţii inedite şi sunt din ce în ce mai atenţi la detalii. De peste zece ani, Perfect Tour şi-a asumat rolul de trend setter, atât în ceea ce priveşte vacanţele, cât şi a serviciilor premium. De exemplu, am creat primul Call Center 24/7 de pe piaţa de turism din România, iar, în 2014, am redefinit noţiunea de agenţie de turism prin introducerea pe piaţă a conceptului <<Travel Boutique>>. Travel Week 2015 este încă un exemplu al dorinţei noastre de a ne apropia cât mai mult de nevoile pasionaţilor de călătorii. Târgul virtual de turism nu este doar un <<altfel>> de târg. Vine în întâmpinarea celor pentru care timpul este extrem de preţios, care nu îşi permit să piardă 2-3 ore printre standuri. Şi, mai mult, nu se focuseaza pe oferte clasice. Cu numai câteva click-uri şi ajutorul consultanţilor care răspund la Chat-ul LIVE, vizitatorii vor descoperi că îşi pot personaliza vacanţă aşa cum vor, fie că optează, de pildă, pentru o escapadă numai pantru adulţi, o vacanţă în care să-şi ia şi căţelul sau pisica, un circuit plin de adrenalină sau o aventură în natură. Nu în ultimul rând, vizitatorii Travel Week 2015 vor putea câştiga vacanţe şi premii “travel related” fabuloase”, declară Sorin Vaduvoiu, Director Executiv Perfect Tour.

Standurile sunt structurate pe nevoi şi interese, precum: Adults Only, Pet Friendly, Wellness, Croaziere, Circuite Explore, Early Booking Vara 2016, PerfectSHOP, Bilete de Avion, City Break & Shopping, Luna de Miere, Vacanţe Exotice, Paste 2016 & 1 Mai, Vacanţe pentru Familii, All Inclusive … Fiecare stand este “animat” de un “LIVE Chat Text”,  astfel încât vizitatorii să poată intra în legătură directă cu un consultant pentru a cere detalii, a-şi personaliza călătoria.

Ofertele cele mai tentante scoase la lumină în această perioada la “Travel Week 2015” sunt cele pentru Laponia, Ţara lui Moş Crăciun şi ofertele de nişă, precum Adults Only, Pet Friendly, Back to Nature, Wellness & Fitness, Experienţe Gourmet…De exemplu, pentru o vacanţă în Laponia, Ţara lui Moş Crăciun, ni se oferă gratis o excursie safari cu sania trasă de câini huski (apropo, este şi un webinar cu tema Sărbătorile acasă la Moş Crăciun-Laponia, vineri, 13 Noiembrie 2015, Ora: 18:00, accesaţi pictogramele din dreptul fiecărei categorii pentru informaţii):

mos craciun

La “Travel Week 2015” nu există bariere regionale, de timp sau de spaţiu, care să-i facă pe pasionaţii de călătorii din întreaga ţară să regrete că, din cauza distanţelor, nu pot ajunge să-şi aleagă vacanţă dorită. Platforma online poate fi accesată de pe orice dispozitiv conectat la Internet şi a fost gândită astfel încât navigarea să fie cât mai facilă.

Adults Only, Pet Friendly, Wellness, Tara lui Moş Crăciun, Croaziere, Escapade Gourmet, Circuite Explore, Early Booking Vara 2016, PerfectSHOP, Back to Nature, Bilete de Avion, Reduceri magice de iarnă (schi, Pieţe de Crăciun, Crăciun, Revelion 2016) City Break & Shopping, Luna de Miere, Vacanţe Exotice, Paste 2016 & 1 Mai, Vacanţe pentru Familii, All Inclusive, Perfect OUTLET, etc.. Pe scurt, la “Travel Week 2015”, se pune accentul pe diversitate şi inedit.

Concursuri cu premii fabuloase

Interesant este că sunt şi premii puse în joc, astfel că, în perioada 11 – 18 Noiembrie 2015, pasionaţii de călătorii, care intră pe www.travelexpo.ro şi participă la “Travel Week 2015”, vor fi întâmpinaţi cu multe suprize şi vor putea câştiga premii fabuloase, la concursurile organizate, zilnic, la standurile expozanţilor.

Iată lista premiilor:

 • city-break la Viena,
 • contravaloarea biletului de avion TAP Portugal rezervat în perioada târgului,
 • weekend romantic de Valentine’s Day la Hotel Iaki 5*,
 • 5 weekend-uri la Conacul Polizu,
 • 3 carduri anuale de asistenţă rutieră Gold 9695,
 • 5 carduri de vacanţă Premium 9695,
 • două coliere JOOMAY cu pietre Swarovski
 • 5 seturi de călătorie PerfectSHOP (husă troller, cântar bagaje, adaptor priză universal).

Regulamentele complete ale concursurilor vor putea fi consultate www.travelexpo.ro.

E clar că mi-am găsit “jucărie” săptămâna asta şi că până aş ajunge fizic la Târgul de Turism al României ce se desfăşoară acum, aş putea avea deja o vacanţă în buzunar achiziţionată cu “Travel Week 2015”… 🙂

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

 1. 14 November, 2015

  […] Oferte tentante de vacanță, veți putea găsi și la târgurile de turism online organizate de câteva agenții de turism, cum ar fi Happytârgul de călătorii și Travel Week 2015. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture