Trăiește călătorind cu J’Info Tours!

Identificându-se ca cea mai populară agenție de turism, J’€™Info Tours ne invită să trăim călătorind și cum s-ar putea ca această invitație să nu fie una de luat în seamă?…

Casa Comana J'Info Tours (79)

Așa cum declară Carmen Pavel, președinte J’€™Info Tours, aceasta este singura agenție de turism care există în același cadru legal de 24 de ani și nu a avut niciun an pe pierdere, fiind canalizată pe segmentul de business travel (60%) și leisure (40%).

În 2000, J’Info Tours a intrat în parteneriat cu firma britanică HRG, lider mondial în “Travel Management”, oferind soluții complete de călătorie pentru companii naționale și multinaționale.

Interesant este sistemul de colectare a banilor aferenți unei tranzacții, pe care agenția îl folosește, colectând de la client numai acea transaction fee, clientul plătind direct către furnizor cazarea, etc., scurtându-se astfel etapele de încasare a banilor, fără întârzieri și cu satisfacția imediată a furnizorilor, aceștia fiind platiți on spot (se colectează, practic, sumele și se redistribuie).

Despre noutățile cu care vine în materie de călătorii J’€™Info Tours, am aflat la o degustare de vinuri la Casa Comana, într-un ambient plăcut, așa cum e în turism, alături de alți bloggeri de travel.

Casa Comana J'Info Tours (282)

Casa Comana J'Info Tours (50)

J’€™Info Tours scoate pe piață aplicația “Trăieşte Călătorind”, ce va fi disponibilă în curând pe Android și IOS! Aplicația este singura dedicată discount-urilor pentru circuite și sejururi, acestea ajungând chiar până la 70%!

Casa Comana J'Info Tours (87)

Și cum mascotele au devenit o modă, vom avea parte și de un roboțel roz fericit care așteaptă să fie botezat!

Casa Comana J'Info Tours (88)

Ce pune la bătaie J’€™Info Tours în vara 2014?
 • circuite pe trasee parcurse și experimentate. Acest tip de produs este foarte căutat și făcut cu mare succes, în acest moment, J’€™Info Tours având la vânzare cel mai ieftin circuit în China. De altfel, toate circuitele sunt căutate, pentru India având chiar ghizi vorbitori de dialect hindu, un aport deosebit față de alte agenții. Și Australia este derulată cu succes, iar în Țările Nordice se prind Nopțile Albe.
 • sejururi în Bulgaria, Kusadasi, Costa del Sol, Nisa, Sardinia, Cinque Terre, Lisabona, Plaja la Atlantic
 • chartere
 • exotice

Casa Comana J'Info Tours (91)Casa Comana J'Info Tours (97)Casa Comana J'Info Tours (98)Casa Comana J'Info Tours (100)

De altfel, agenția se laudă că are pachete pentru orice destinație și toate sunt vizitate și verificate (“nu vindem de pe internet”!).

Având în vedere și faptul că nu mai sunt necesare vize pentru Dubai, există o nouă deschidere și către această destinație.

La eveniment am aflat și care sunt locațiile J’€™Info Tours în care putem petrece clipe minunate:

 • Casa de Lago, potrivită pentru partea de conferințe, training, weekend-uri. Beneficiază de dotări corespunzătoare pentru plimbări pe lacul Snagov, schi nautic, caiac, jet schi, piscină, o locație destinată în special pentru primăvară-toamnă;
 • Hanul Oierului,€“ un loc minunat în Bran Şipot, ce va fi transformat în curând într-un hotel de trei stele;
 • Vila Marie Angelie, ce se închiriază în sistem unit și care are 4 dormitoare, living, stil american cu toate facilitățile pentru self catering.

Casa Comana J'Info Tours (104)

Casa Comana J'Info Tours (105)

Casa Comana J'Info Tours (106)

J’€™Info Tours a devenit și consolidator pentru Galileo în România și Europa de Est și s-a extins și pe piața francizelor, la sfârșitul lui 2013 deschizând o nouă franciza în Alba Iulia, iar la începutul lui 2014, una în București.

Având în vedere că se apropie Târgul de Turism al României, desfăşurându-se în perioada 13-16 martie, la Centrul Expoziţional Romexpo din Bucureşti, puteţi face o vizită la standul 50-51 al J’Info Tours din Pavilionul C2.

După ce am ascultat poveşti interesante despre diferitele destinaţii, am rămas, cum era şi normal, numai cu gândul la vacanţe!

Casa Comana J'Info Tours (275)Casa Comana J'Info Tours (276)Casa Comana J'Info Tours (204)Casa Comana J'Info Tours (300)

Casa Comana J'Info Tours (255)
Casa Comana J'Info Tours (66)

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

3 Responses

 1. Frumoase poveşti de călătorie. Credem că se poate şi în România!

 2. Vlad says:

  O agentie de turism neserioasă, cu oferte care nu corespund realității și cu însoțitori de grup care nu sunt pregătiți pentru această meserie. Dacă doritți o vacanța linistita nu călătoriti cu această agentie. Din păcate se spun doar ……povești vânătorești!!!!!!!……..

 1. 5 March, 2015

  […] J’Info Tours este excelenţa în călătorii. Prin transparenţă, creativitate şi consecvenţă agenţia a obţinut mereu rezultate, oferind […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture