TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference 2018

Specialiștii din industria hotelieră se reunesc la TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference 2018

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, a turismului și a ospitalității din România, revine în București în perioada 24-25 mai 2018, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cu soluții relevante, studii de caz concrete și sfaturi utile pentru participanți.

Cea de-a XI-a ediție reunește specialiști din domeniu, reprezentanți ai autorităților locale și managerii celor mai mari branduri hoteliere internaționale prezente pe piața românească, cu scopul de a identifica provocările și oportunitățile de business și de a analiza cele mai importante schimbări din domeniu.

Evenimentul include sesiuni de conferință, dezbateri interactive, traininguri și o Gală de premiere a celor mai bune proiecte din domeniul turismului și al ospitalității și se adresează liderilor, influențatorilor și profesioniștilor din principalele segmente ale industriei hoteliere și ospitalității:

  • Manageri si executivi din industria hoteliera si de turism
  • Oficiali ai Guvernului și reprezentanții instituțiilor de resort
  • Reprezentanți ai agențiilor de turism și tur operatori
  • Investitori
  • Instituții financiare

Conferința TopHotel

Pe 24 mai, vorbitori internaționali și locali, specialiști renumiți în industrie, vor oferi participanților o imagine actuală de ansamblu asupra industriei hoteliere, a turismului și ospitalității din România. Sesiunile de conferință și dezbaterile interactive vor avea printre temele principale:

  • industria ospitalității din România în context regional;
  • aducerea hotelurilor la noile standarde și implementarea tehnologiilor avansate;
  • managementul destinațiilor pentru locațiile din România cu un potențial turistic ridicat;
  • inovația digitală și impactul acesteia asupra industriei ospitalității.
Gala TopHotel

Premiile excelenței în industria hotelieră, a turismului și ospitalității din România

Prima zi a evenimentului găzduiește și cea de-a opta ediție a Galei TopHotel Awards, un eveniment în care vor fi premiate cele mai bune și inovatoare proiecte și concepte din industria hotelieră, a ospitalității și de turism din România.

Nominalizarea în competiție se poate realiza GRATUIT și ONLINE, până la data de 6 aprilie 2018, accesând site-ul evenimentului www.hotelconference.ro. Nominalizările primite vor fi analizate de un juriu format din profesioniști ai industriei.

Creating experience in Hospitality

A doua zi a evenimentului, 25 mai, este dedicată unui seminar practic cu tema Creating Experience in Hospitality susținut de Dr. Ray F. Iunius (Director Business Development, Lausanne Hospitality Consulting), structurat pe 4 sesiuni, care vine în sprijinul participanților care își doresc să obțină cunoștințele potrivite pentru a elabora în mod strategic experiențe pentru fidelizarea clienților.

TopHotel Tourism & Leisure Investment Conference este un eveniment organizat de Evensys, cu suținerea partenerului principal DAAS International Group și a partenerilor Expedia Inc, Bitsoft, Nespresso, GROHE, 4Service, Apulum și Revinate.

Mai multe detalii despre acest eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial: www.hotelconference.ro.

Povestidecalatorie.ro este blog partener la acest eveniment.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture