Terra Park – Prater de România

Desi unii compara Terra Park deschis anul trecut in Bucuresti cu Disneyland, eu l-as compara mai degraba cu o bucatica din Parcul Prater din Viena.

Terra Park este cel mai mare parc de distractii deschis la noi si, in opinia mea, singurul care poate primi aceasta titulatura, intinzandu-se pe o suprafata de 30.000 de metri.

Acesta se afla Bulevardul Timisoara, la iesirea spre autostrada Bucuresti-Pitesti.

IMG_1031

Din curiozitate, dar si pentru putina adrenalina, am ajuns si noi aici intr-o duminica de toamna.

In interiorul parcului sunt 30 de masinarii menite sa distreze copiii impreuna cu intreaga familie, inclusiv trenulete si carusele, destinate unei grupe de varsta mai mici.

IMG_1013
Atractiile parcului se numesc Willis Tower, La Roata, Old Timer Crash si alte denumiri sugestive, dar in engleza…

Pentru a intra in parc se achizitioneaza un card cu 50 de puncte, fiecare punct avand valoarea de 1 leu. Cardul se taxeaza la fiecare masinarie cu 4 pana la 15 lei, in functie de complexitatea acesteia, astfel ca un singur card nu este suficient pentru a incerca toate atractiile, decat pentru copiii mici, deoarece facilitatile pentru acestia costa mai putin (caruselul Circus Maximus, Roata Brandemburg, Trenuletul Union Pacific).

IMG_1036 Daca se consuma cardul, acesta se poate incarca in cladirea , aflata in interiorul parcului, unde se poate manca si la restaurant. Tot aici exista un cinematograf 4D unde se pot urmari filme haioase sau de groaza.

Masina poate fi parcata in parcarea special amenajata.

IMG_1032IMG_1037IMG_1030 IMG_1029 IMG_1028 IMG_1027IMG_1019 IMG_1017 IMG_1016 IMG_1015IMG_1034

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. Mărgeluţa says:

    Preferatul meu e Europa Park, il ador pur si simplu. Dar parcul nostru autohton nu mi se pare cine stie ce… Nu cred ca-si merita banii dati pe bilet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture