Târgurile cadourilor de iarnă

În decembrie 2013 sunt deschise Târguri de Crăciun ce ne fac invitaţia de a cumpăra cadouri cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Targul de Turism al Romaniei (17)Asftel, în Bucureşti, în zilele de 14-15 decembrie, în curtea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale se organizează Târgul “Poveşti gastronomice de iarnă”, prin care Ministerul Agriculturii si Dezvoltării Rurale promovează produsele tradiţionale şi ecologice româneşti ce conservă obiceiurile şi tradiţiile culinare specifice Sărbătorilor de Crăciun.

Târgul este deschis inclusiv în perioada 21-22 decembrie.

Targul de Turism Romexpo (65)La Palatul Naţional al Copiilor are loc Etno-Rustica – Sacul lui Moş Crăciun, în perioada 11-15 decembrie, un târg cu tematica sărbătorilor de iarnă, plin cu cadouri tradiţionale. La această manifestare, revista Vacanţe la ţară vă invită să descoperiţi tradiţiile şi obiceiurile de iarnă prezente în numerele revistei.

Tot la Palatul Copiilor, în perioada 22-24 decembrie are loc un Târg al Cadourilor de Crăciun.

festivalul florile dalbeMuzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 14-15 decembrie 2013, Festivalul de obiceiuri şi datini de Crăciun şi de Anul Nou numit „Florile Dalbe”.

Acest festival va avea loc între orele 09.00-17.00, în arome de cozonac şi vin fiert!

Parade a obiceiurilor, colinde, produse gastronomice tradiţionale româneşti de sezon vor încânta participanţii în atmosfera specifică a sărbătorilor de iarnă!

Bookfest_Craciun_2013-298x419Pentru a oferi cărţi aveţi ocazia de a participa la Salonul de carte Bookfest de Crăciun 2013, ce începe din data de 13 decembrie 2013 şi ţine până pe 23 decembrie. Evenimentul se va desfăşura la Muzeul Naţional al Ţăranului Român.

Programul este zlnic până la ora 20.00, aşa că aveţi timp suficient pentru a da o raită!

Nu uitaţi şi de Târgul Cadourilor de Crăciun de la Galeria Dalles ori de Piaţa de Crăciun din Bucureşti, de unde puteţi cumpăra diferite obiecte de sezon.

Si daca tot v-aţi hotărât să ajungeţi în Bucureşti pentru a participa la a doua ediţie a Pieţei de Crăciun, puteţi găsi informaţii de cazare aici.

Să cumpăraţi cu drag!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture