Târguri de Sfântul Valentin, 2014

Iată o sărbătoare mult aşteptată de noi toţi, chiar dacă este una importată şi noi avem Dragobetele nostru. Această tradiţie răspândită mai ales în ţările anglo-saxone se datorează faptului că unul dintre cei doi martiri cu numele de Valentin comemoraţi în ziua de 14 februarie este cunoscut ca şi patron al logodnicilor.

sweet fest

Dacă tot avem o sărbătoare în plus, hai să profităm de ea, nu? Cu această ocazie sunt deschise câteva târguri dulci şi romantice pe care le putem vizita pentru a ne delecta ochii şi papilele gustative…

Astfel, avem parte de o ediţie de Sfântul Valentin a celui mai dulce festival, respectiv Sweet Fest, care se desfăşoară la Hanul lui Manuc din Bucureşti. Târgul poate fi vizitat între orele 10.00-19.00, până pe 16 februarie inclusiv. Impresii de la ediţiile anterioare puteţi citi aici şi aici.

originalitate-romantism-i-multa-dragoste-la-galeria-dalles-i95471Târgul de Sfântul Valentin de la Galeria Dalles din Bucureşti, care a început din 7 februarie ne întâmpină cu bijuterii şi produse cosmetice, dar şi alte produse pe care le putem oferi celor pe care îi iubim. Târgul poate fi vizitat până pe 14 februarie, între orele 10.00-20.00.

Muzeul Naţional de Geologie ne aşteaptă în perioada 12-14 februarie, între orele 10.00-18.30 cu o expoziţie de bijuterii, cristale şi pietre semipreţioase. Biletul de intrare este de 8 lei/adult.

IMAGINI-Targ-de-ziua-indragostitilor-2014--Bucuresti__5562Un alt târg de Ziua Îndrăgostiţilor va avea loc în perioada 14-16 februarie la Palatul Naţional al Copiilor, unde vom găsi produse dulci, cum ar fi checuri, ciocolata, cozonaci, torturi, prajituri de casă, dulceturi şi alte bunătăţi menite să ne ademenească! De asemenea, vom putea cumpăra produse handmade, bijuterii şi cosmetice.

Să nu uităm de târgurile din pieţele (Piteşti, Iaşi, etc.) şi mall-urile din mai toate oraşele (cum ar fi în Bucureşti Mall  – Targul Îndrăgostiţilor, Târg de Valentine’s Day la Carrefour Militari, în Oradea la Galeria Arcade), de unde putem cumpăra o varietate mare de produse!

Happy Valentine’s Day!

Update 2015:

Pentru Târgurile de Sfântul Valentin din 2015 urmăriţi Propunerile de weekend!

targul-indragostitilor-2014-la-bucuresti-i95555targ-de-valentine-s-day-14-16-februarie-carrefour-militari-milita-i94835targ-de-valentine-s-day-i94809

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

1 Response

  1. 21 February, 2014

    […] în atenţia noastră această sărbătoare, cu atât mai mult cu cât se pare că în ultimii ani Sărbătoarea de Sfântul Valentin prinde tot mai mult teren la noi în ţară. În unele părţi, târgurile de Dragobete sunt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture