Targuri de Florii in Bucuresti

Ne apropiem cu pasi repezi de una dintre sarbatorile preferate ale romanilor, Sarbatoarea Sfanta de Paste, in care ne aducem aminte de cei dragi, de cadourile pe care le putem face pentru a le oferi o bucurie.

afis dallesLa Salla Dalles din Bucuresti s-a deschis Targul cadourilor de Florii, de unde putem cumpara icoane pictate pe sticla, vase din ceramica, print pe lemn, tablouri, dulciuri, jucarii, creme si alte produse cosmetice Bio, saculeti mirositori, oua incondeiate, miere si produse apicole, obiecte unicat din metal, sortimente exotice din ceai si cafea, bijuterii din argint. Trebuie sa recunosc ca mi s-a parut un targ mai slab decat Targul de Craciun, cu mai putini expozanti si cam aceeasi. Targul este deschis pana in 30 aprilie si poate fi vizitat intre orele 10.00-20.00.

afis hand madeUn alt targ deschis de Florii este Targul I love Hand-made ce se desfasoara in curtea Palatului Sutu din capitala, unde putem gasi decoratiuni de Paste facute de mana, bijuterii executate manual de diversi artizani, vase, genti facute din impletituri, casete, tavi pictate, tablouri, esarfe unicat pictate manual, bratari si bijuterii din piele, sticla pictata. Produsele mi s-au parut interesante, ideile au fost indraznete, asa ca daca vreti ceva unicat merita sa treceti pe aici astazi pana la orele 19.00.

afis floriiLa Targul de Florii de la Muzeul National al Taranului Roman se desfasoara cateva spectacole, inclusiv pentru copii, astfel ca avem un targ mai aparte, in care vom putea cumpara si icoane si alte obiecte pictate, jucarii. Targul este deschis pana in 28 aprilie inclusiv, adica mai aveti doar astazi la dispozitie pentru a merge acolo.

Pentru a oferi dulciuri, va recomand produsele din ciocolata pe care le puteti gasi la Sweet Fest, un adevarat paradis al dulciurilor! Nu uitati ca astazi este ultima zi in care puteti sa vizitati targul!

E o zi frumoasa, o sarbatoare a florilor, in care merita sa dam o raita pe la aceste targuri inainte de a ne aseza la masa pentru a sarbatori florile noastre!

Targul I love hand-made (19) Targul I love hand-made (18) Targul I love hand-made (17) Targul I love hand-made (16) Targul I love hand-made (15) Targul I love hand-made (14) Targul I love hand-made (13) Targul I love hand-made (12) Targul I love hand-made (11) Targul I love hand-made (10) Targul I love hand-made (9) Targul I love hand-made (8) Targul I love hand-made (7) Targul I love hand-made (6) Targul I love hand-made (5) Targul I love hand-made (4) Targul I love hand-made (3) Targul I love hand-made (2) Targul I love hand-made (1) Targul I love hand-made targul cadourilor de florii (12)targul cadourilor de florii (10) targul cadourilor de florii targul cadourilor de florii (1) targul cadourilor de florii (2) targul cadourilor de florii (3) targul cadourilor de florii (4) targul cadourilor de florii (5) targul cadourilor de florii (6) targul cadourilor de florii (7) targul cadourilor de florii (8) targul cadourilor de florii (9)targul cadourilor de florii (27) targul cadourilor de florii (13) targul cadourilor de florii (14) targul cadourilor de florii (15) targul cadourilor de florii (16) targul cadourilor de florii (17) targul cadourilor de florii (18) targul cadourilor de florii (19) targul cadourilor de florii (20) targul cadourilor de florii (21) targul cadourilor de florii (22) targul cadourilor de florii (23) targul cadourilor de florii (24) targul cadourilor de florii (25) targul cadourilor de florii (26)

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

1 Response

  1. 8 May, 2013

    […] istoria orasului Bucuresti. In curtea palatului au loc anual tot felul de targuri (de antichitati, de Florii, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture