Târgul de Turism Transylvania Tourism Fair la cea de-a VII-a ediţie

Kron-Tour EXPO Fairs & Exhibitions, divizia specializată în organizarea de evenimente a Kron-Tour Lufthansa City Center, ne invită în perioada 28-30 martie 2014 la cea de-a VII-a ediție a “TRANSYLVANIA TOURISM FAIR” (TTF) care va avea loc la Brașov Business Park.

transTTF, ca parte integrantă a Calendarului Târgurilor ANAT din 2014, se adresează autorităților și asociațiilor profesionale din domeniul turismului, agențiilor de turism și touroperatorilor, stațiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor și companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor și publicațiilor din turism, băncilor și societăților de asigurări, companiilor aeriene, etc.

Cei care vor participa la acest eveniment vor avea posibilitatea de a alege din varietatea ofertelor de vacanță atât în țara cât și în străinătate, beneficiind de reduceri pe perioada târgului.

Pe parcursul acestui târg vor avea loc diferite manifestări și workshop-uri pentru specialiștii din turism.

Programul este următorul:

  • 28 martie, între orele: 11.00-20.00
  • 29  martie, între orele: 10.00-18.00
  • 30  martie, între orele: 10.oo-18.00

trans

Organizatorii acestei ediţii sunt PATRONATUL ANAT și PRIMĂRIA BRAȘOV, iar în calitate de sponsori, s-au alăturat comania aeriană AIR FRANCE KLM şi DERTOUR ROMÂNIA. Povestidecalatorie.ro sprijină acest eveniment în calitate de partener media.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture