Târgul de Turism al României se va desfășura virtual

ROMEXPO lansează #TTRVirtual2021 – o experiență digitală inedită pentru pasionații de călătorii

ROMEXPO, liderul industriei de târguri și expoziții din România, lansează #TTRVirtual, prima manifestare din calendarul expozițional 2021 care se desfășoară pe o platformă digitală. Târgul de Turism al României (I) are loc între 18 – 21 februarie și își propune să sprijine întreaga industrie de turism care este puternic afectată în această perioadă.

Un astfel de eveniment de anvergură nu putea lipsi din calendarul manifestărilor dedicate industriei de turism, astfel că în 2021, ediția de primăvară aTârgului de Turism al României se va desfășura în mediul virtual.

Târgul de Turism al României

Solidaritatea și capacitatea de a ne adapta la noua realitate ne ajută să trecem mai ușor peste aceaste vremuri dificile din punct de vedere economic și social. Ne-am dorit să rămânem conectați cu vizitatorii, expozanții și partenerii noștri, iar cu ajutorul tehnologiei, perseverenței și profesionalismului am dezvoltat conceptul #TTRVirtual – un eveniment care redă experiența din pavilioanele Centrului Expozițional ROMEXPO în mediul online. Invit agențiile de turism, tour-operatorii, autoritățile care promovează cele mai frumoase locuri din România, organizatorii de circuite locale și internaționale, să se alăture cu încredere târgului nostru, a declarat Ionel Gagu – Președinte Director General ROMEXPO.

Platforma virtuală, special creată pentru Târgul de Turism al României din primăvara 2021, include:

  • Homepage – pavilionul ROMEXPO, Lobby – pavilionul B3,
  • Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori,
  • zona pentru Conferințe Live,
  • Market Place
  • Business Meeting Point

În cele patru zile de târg, companiile vor avea ocazia să cucerească turiștii cu mega oferte către cele mai frumoase și sigure destinații de vacanță și să-și promoveze serviciile turistice, să interacționeze prin chat sau video call cu potențialii clienți sau parteneri, să crească vizibilitatea brandului în mediul online și implicit vânzările.

Vizitatorii platformei #TTRVirtual2021 vor avea parte de cea mai tare experiență din domeniul turismului. Accesul este gratuit și se face pe baza înregistrării înainte de începerea târgului, standurile virtuale vor fi vizitate din confortul casei, iar ofertele speciale pot fi găsite rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

Firmele interesate pot găsi informații utile despre soluțiile și pachetele de participare pe www.targuldeturism.ro, butonul interactiv SECȚIUNE EXPOZANȚI, iar vizitatorii se pot înregistra AICI pentru acces în platforma virtuală.

Program de vizitare a #TTRVirtual este între 18 – 21 februarie 2021: între 10:00 – 18:00.

Pvestidecalatorie.ro este partener media la Târgul de turism al României, ca în fiecare an. Urmăriți pe canalele de social media detaliile și amănuntele de ultimă oră legate de acest eveniment.

ROMEXPO S.A., societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture