Târgul de Turism al României ne așteaptă cu reduceri la destinații din întreaga lume

În perioada 23 – 26 februarie, ROMEXPO organizează Târgul de Turism al României – ediția de primăvară, un eveniment destinat promovarii celor mai avantajoase și interesante oferte turistice din România și străinătate.

Peste 150 de companii, din 10 țări, respectiv din România, Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, Turcia și Ungaria participă la #TTR2023 cu reduceri de până la 50% pentru destinațiile populare, dar și cu promoții speciale la vacanțe de lux.

Suntem încântați să anunțăm că peste 31% din firmele prezente se află la prima participare ca expozanți în cadrul Târgului de Turism al României. Le mulțumim că s-au alăturat acestui proiect și sperăm să fie primul pas către un parteneriat de lungă durată, dar le suntem recunoscători și celor care au rămas fideli târgului și participă an de an cu entuziasm. Invităm pasionații de călătorii să-și transforme vacanța de vis în realitate la #TTR2023, profitând de ofertele valabile pe perioada târgului, și să intre în atmosfera de vacanță din Centrul Expozițional. Reprezentanții industriei turismului au venit la ROMEXPO cu servicii complete de cazare și transport către destinații din întreaga lume pentru ca vizitatorii să aibă parte de experiențe memorabile. Îi așteptăm la Târgul de Turism al României să planificăm împreună rmătoarea călătorie, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO., într-un comunicat de presă.

In cele 4 zile de targ, vom avea ocazia sa achiziționam pachete turistice reduse chiar și la jumătate de preț, de la vacanțe de tip city break de 1️ sau 8 Martie, spre Paris, Veneția și Roma, pana la escapade romantice pe Coasta de Azur, Riviera Italiană, în Toscana, Malta sau Capadoccia, cu un discount de până la 30%, dar si în destinații din România.

Agențiile și tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse cu până la 40% și pentru perioada Paștelui, iar dacă achiziționăm un sejur la #TTR2023 putem beneficia de o reducere de până la 50%

Pentru o vacanță de familie all inclusive ne sunt recomandate destinații precum Grecia, Turcia, Bulgaria, Egypt, Tunisia, Cipru sau Croația, iar pentru escapade mai îndepărtate Thailanda, Cancun, Maldive, Republica Dominicană, Seychelles, Bali, Kenya, Zanzibar, Ibiza, Tenerife sau croaziere exclusiviste.

Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, iar accesul este gratuit.

PROGRAM DE VIZITARE

  • 23 – 25.02.2023: în intervalul orar 10:00 – 18:00
  • 26.02.2023: în intervalul orar 10:00 – 16:00

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture