Târgul de Turism al României își deschide porțile!

TTR revine la  ROMEXPO în perioada 10 – 13 noiembrie 2022

Târgul de Turism al României revine cu o ediție de toamnă în perioada 10 – 13 noiembrie, la ROMEXPO, în pavilionul B1 al Centrului Expozițional.

#TTR2022 prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, cele mai bune ponturi pentru zboruri și vacanțe ieftine, reprezentând un eveniment care reunește agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

Companiile prezente au pregătit oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă, cu reduceri considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, și promoții pentru cazare în cele mai frumoase stațiuni de ski pentru zilele de Crăciun.

Mai mult decât atât, toți cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia și de oferte atractive de city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene.

Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorii mai pot achiziționa cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară, bilete de avion și chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism, iar accesul este gratuit.

Explorati lumea la #TTR2022, iar până atunci, rămâneti conectați pe conturile de Facebook și Instagram.

De reținut:

PROGRAM DE VIZITARE

  • 10 – 12.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 18:00
  • 13.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 16:00

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture