Începe Târgul de Turism al României de la Romexpo, ediția de toamnă 2014

Iată că vine și ediția de toamnă a Târgului de Turism al României din acest an, un târg destul de așteptat de noi, dar mai ales de către agențiile de turism dornice să își prezinte ofertele, în special cele pentru vacanța de iarnă.

Prin urmare, dacă nu ați apucat să vă cumpărați o vacanță de Crăciun ori de Revelion, aveți ocazia să achiziționați una chiar în timpul târgului de turism, ce se desfășoară la Romexpo în perioada 13-16 noiembrie 2014, știut fiind faptul că se practică ceva reduceri.

image006

Târgul de Turism al României are tolba plină cu€“ oferte pentru vacanțele de sfârșit de an, reunind peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Moldova, Palestina, România, Rusia, Turcia și Ungaria, pe o suprafață de 7.000 mp.

Pentru cei mai aventurieri, operatorii turistici au pregătit adevărate expediții montane condimentate cu activități extreme cum ar fi: rafting, salt cu parapanta, escalada, iar pentru cei care caută vacanțe de lux sunt oferite plimbări cu Orient Expres-ul, dar și destinații exotice precum Maldive și Indonezia.

Apar și vacanțele din 2015 cu reduceri, mai ales cele din vara anului viitor, este vorba de acele reduceri early-bird de până la 40% pentru destinații cum ar fi: Grecia, litoralul românesc, Bulgaria și Spania.

În perioada 13 – 16 noiembrie, ROMEXPO dă startul și unui alt mare eveniment: ROMHOTEL, o expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante, un eveniment dedicat profesioniștilor HORECA.

image007

Astfel, vizitatorii ROMHOTEL pot asista la competiții și cursuri de barista, iar în cadrul evenimentului “Sărbătoarea Gustului” pot degusta delicatese din Europa și vor putea alege “€œCel mai bun sandwich La Lorraine”.

Cele două expoziții, Târgul de Turism al României și Romhotel, reunesc peste 270 de companii din 14 țări: Austria, Bulgaria, Federația Rusă, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Republica Moldova, Palestina, România, Spania, Turcia, Ungaria, pe o suprafață de peste 10 000 mp.

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesați: www.targuldeturism.ro și www.romhotel.ro. Puteți afla și lista expozanților cu pavilioanele unde sunt prezenți, dar și manifestările conexe Târgului de Turism al României, ce se desfășoară simultan.  Pentru a vedea cum a fost și la alte ediții dați click aici, iar pentru concluziile din toamna anului trecut aici.

Vă țin la curent cu ce e nou prin târg! 🙂

De reținut:

  • Program de vizitare: 13 – 15 Noiembrie 2014, între orele 10.00-18.00; 16 Noiembrie 2014, între orele 10.00-16.00
  • Locație: Pavilioanele C1, C2, C3, C4. C5, C6, Romexpo
  • Bilet intrare: 15 lei/zi
  • Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

3 Responses

  1. dan says:

    “Prin urmare, dacă nu ați apucat să vă cumpărați o vaca […]” asa apare in prima pagina articolul. M a bufnit rasul. Nu ca ai vreo vina dar recunoaste ca e funny :))

  1. 12 November, 2014

    […] cum vor arăta standurile la Târgul de Turism al României din această […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture