Targul de turism al Romaniei – editia de primavara 2013

Cea mai mare manifestare expozitionala din domeniul turismului are loc ca in fiecare an in centrul expozitional Romexpo, pe parcursul a doua editii.

New_BANNER TTR Martie (RO)

Sursa foto 

Editia de primavara din acest an se desfasoara in perioada 14-17 martie, ocazie cu care agentii de turism, reprezentanti ai unor tari si asociatii de turism din Romania vor incerca sa isi promoveze ofertele si regiunile.

Ca si la editia din toamna anului 2012, pe langa agentiile de turism care au incercat sa isi promoveze ofertele care mai de care mai atractive, unele dintre ele oferind discount-uri de pana la 30% pe perioada targului, in acest an vom avea prilejul de a vizita standurile organizatiilor si institutiilor de promovare unor regiuni turistice din Romania, precum Maramures, Iasi, Buzau, Tulcea, Suceava, Hunedoara, Baile Herculane, Dambovita, Amara, Judetul Alba si sa nu uitam Litoralul Marii Negre si Delta Dunarii – destinatia vedeta a targului, prin Asociatia Litoral – Delta Dunarii. Dintre tarile participante la targ se enumera Bulgaria, Croatia, Turcia, Cipru si Tunisia.

Sper ca si in acest an sa fie o editie interesanta, in care sa putem afla destinatii noi si in care, de ce nu, sa ne cunoastem mai bine potentialul turistic.

Anul trecut am aflat de unele zone turistice pe care nu le-as fi luat niciodata in calcul, datorita fondurilor de dezvoltare Regio, care le-au scos la lumina. Aici as putea aduce aminte de judetul Salaj, care s-a promovat prin Festivalul Roman Zalau Porolissum, ori de Judetul Hunedoara, care s-a promovat cu atractiile turistice din Orastie, declarata capitala culturala a judetului.

Concomitent cu Targul de Turism al Romaniei, vom putea sa ne delectam si, de ce nu, sa degustam produse autohtone la Targul de Produse Traditionale ce va avea loc tot la Romexpo, in aceeasi perioada.

Va las sa va delectati cu cateva fotografii de la editia de toamna a targului din 2012 si va astept in pavilionul C5 la standul 66 b unde voi reprezenta Infoturism alaturi de colegii mei!

De retinut:

Perioada de desfasurare 14-17 martie 2012
Program expozitional intre orele 10.00-18.00 zilnic, iar duminica pana la orele 16.00.
Pavilioane expozitionale: C1-C6.
Cost bilet 15 lei la nivelul anului 2012, dar se poate descarca o invitatie gratuita direct de aici.
Mijloace de transport: 335, 131, 301, pana la Casa Presei Libere

3256b_3d4c 325a0_9503 325b4_1c43 325ba_38c8 325c0_90a4

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 10 March, 2014

    […] Târgul de turism al României – ediţia de primavară 2013 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture