Sustin eTravel Conference in calitate de Event Ambassador!

Primul eveniment national de comunicare si promovare on line dedicat industriei de turism din Romania va avea loc pe data de 11 aprilie 2013 la Howard Johnson Hotel Bucuresti.

banner e travel

Evenimentul este organizat de catre Evensys – companie specializata de sapte ani in organizarea de evenimente B2B, ce trateaza tematici relevante pentru industria de business atat locala, cat si pentru cea din Europa Centrala si de Est.

In cadrul evenimentului vor exista doua sesiuni de conferinte (Tendinte si oportunitati si Cum sa vinzi eficient pe internet) si trei seminarii intensive sustinute de specialisti in domeniu, ce vor discuta despre tactici eficiente de promovare si de cresterea vanzarilor on line cu minim de eforturi si costuri.

In prima parte a conferintei moderate de Razvan Pascu, Consultant in comunicare, Travel Communication, vor fi dezbatute tendintele si oportunitatile din turism de catre mari nume din industrie: Dragos Anastasiu, Presedinte, Eurolines, Lucian Boronea, General Manager,  Accent Travel & Events, Alin Burcea, Presedinte, Paralela 45, precum si de catre Javier Garcia Del Valle, Executive Vice President, Chief Executive Office, Happy Tour.

Invitatul international Philipp Brinkmann, Co-founder & CEO la Travelplanet24 ne va oferi cele mai bune strategii de crestere a vanzarilor in industria turismului, in a doua parte a conferintei.

Seminariile ce vor continua conferinta se axeaza pe transmiterea unor informatii avansate participantilor prin dezvaluirea unor strategii de promovare si comunicare, astfel ca vom afla cum pot clientii sa ceara mai multe informatii si sa achizitioneze mai multe servicii prin tactici pentru campanii multi-channel eficiente, tactici pentru optimizarea campaniilor de search marketing (Direct Response Masterclass), abordarea unor strategii avansate de promovare si comunicare in retelele sociale si mobile – succesul in social media, pe facebook si in blogging (Social media & Mobile Masterclass), dar si strategii de marketing on line pentru industria hoteliera (Hotel Distribution).

In cadrul seminariilor, vom avea ocazia sa ascultam specialisti renumiti ca: Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Ionut Munteanu, PPC Specialist si Trainer Webdigital, Bogdan Apostol, General Manager, Voxline, Bogdana Butnar, Business Development, Google Romania, Calin Fusu, CEO, Zumzi, Bogdan Stanciu, Owner, General Manager Bit Soft, Andrei Georgescu, Managing Partner, White Image, Cristian Ignat, PPC Marketing Manager 2Parale, Marius Lazarescu,  General Manager, Today’s, Iulian Beiu, Contracts Manager Romania & Moldova Republic, Hotelbeds.

Evenimentul se va incheia cu o gala de premiere dedicata turismului, in care vor fi apreciate cele mai bune servicii on line de turism, ce vor fi incluse in urmatoarele categorii: Web Reservation System, Airline Website, Travel Agency Website, Facebook Applications, Facebook Fan Pages, Newsletter Design, Blogger Relations, Mobile Solutions (Applications), Others.

Amanunte despre eveniment si inscrierea in categoriile disponibile se pot obtine de pe site-ul oficial eTravel.

Pentru inregistrarea participarii la conferinta si seminar accesati formularul, beneficiind de reducere daca efectuati inscrierea pana la data de 22 martie!

Parteneri oficiali ai evenimentului sunt TripstaAir FranceKLM si Zumzi.

Screen-shot-2013-02-28-at-11.36.22-PM

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. 16 May, 2013

    […] aprilie 2013 am avut parte de cateva conferinte dedicate industriei turismului online, respectiv eTravel Conference si Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry Conference, luna mai aduce in prim […]

  2. 8 July, 2013

    […] Prima ediție din acest an a fost extrem de interesantă și s-a încheiat cu numeroase premii pentru cele mai bune proiecte din industria online a turismului din România. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture