Știri turism: sinteza lunii decembrie 2018

Forumul de Incoming, VINTEST, ediții 2018 mult așteptate. Austrian Airlines deschide “Café Viena” la București, Eurolife ERB Asigurări lansează asigurarea de călătorie

  1.  In zilele de 8 și 9 decembrie, în incinta Iulius Mall Suceava, se organizează prima ediţie a Târgului de turism al Bucovinei, la care sunt așteptate peste 20 de agenţii de turism expozante din Suceava, Botoşani, Neamţ, Rădăuţi şi Fălticeni. Târgul de turism Ediția 2018 va fi organizată de către Agenţia tour operatoare Need Tour România.
  2. Pe data de 8 decembrie,  Hotelul Ramada Plaza din București va găzdui a 6-a ediție a Forumului de Incoming, organizată de către InfoTravel România. Evenimentul va reuni peste 100 de participanți interesați de dezvoltarea și promovarea exportului turistic românesc. Mai multe amănunte aici.
  3. VINVEST și Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București ne invită la Salonul de Vinuri VINTEST: VIN LA EXPO!, care va avea loc în perioada 7-9 decembrie 2018, la Sala Expozițională a universității, sub profunda însemnătate a Centenarului Marii Uniri. Anul acesta toate regiunile viti-vinicole ale țării ”își vor da mână cu mână” și vor realiza o Unire simbolică a vinurilor de marcă aparținând producătorilor români. Aflat la cea de-a VIII-a ediție, VINTEST este îndrăgit și pentru campania ”IUBESC VINUL ROMÂNESC” demarată în urmă cu 5 ani. Pe parcursul celor trei zile, VINTEST va găzdui prezentări de noi produse, dezbateri tematice, degustări de vinuri, tombole pentru participanți, și se va bucura de prezența unor specialiști titrați din domeniul oenologic, din mediul academic, precum și din rândul jurnaliștilor și bloggerilor de profil. De asemenea, acțiunile premergătoare evenimentului vor urmări – printr-o serie de dezbateri și simpozioane- o analiză a evoluției pieței vinului în ultimii 100 de ani, raportată la consum și profilul consumatorului.
  4. Austrian Airlinesdeschis “Café Viena”, un loc pentru iubitorii cafelei. Timp de o săptămână, între 5 și 11 decembrie, acesta promovează Viena prin cultura cafelei vieneze, în cadrul pop up cafe-ului “Café Viena”, deschis la Beans&Dots. Încă din anul 2011, cafenelele tradiționale vieneze au intrat în patrimoniul UNESCO, o parte din această moștenire culturală fiind proiectată și la București, în spațiul special amenajat la Beans&Dots. Astfel, se pot găsi o varietate de arome: Wiener Melange, Franziskaner, Einspänner, Maria Theresia și Fiaker. Cafeaua face parte din tradiția operatorului național al Austriei, oferind pasagerilor de la clasa business, pe zborurile dinspre și către Viena, serviciul „cafenea deasupra norilor”. Prin acest concept, Austrian Airlines servește pasagerilor 10 specialități de cafea vieneză. În plus, pe lângă oferta de la Café Viena, vizitatorii pot participa la o tombolă și pot primi cafele gratuite la Café Viena sau pot avea șansa de a câștiga premii exclusive, cum ar fi o călătorie unică cu Austrian Airlines la Viena, bilete de avion sau un set de valize. Mai multe informații despre Cafe Viena@Beans&Dots, programul și șansa de a câștiga premii găsiți aici: cafea.austrian.com . 
  5. Eurolife ERB Asigurări își diversifică portofoliul și lansează asigurarea de călătorie, un produs exclusiv online, cu activare imediată, valabilă oriunde în lume.  Asigurarea este disponibilă în 3 variante de pachete: RELAXAT, ECHILIBRAT ȘI ZEN. Asigurarea de călătorie este lansată în parteneriat cu AXA Assistance, una dintre cele mai mari companii de asistență la nivel internațional. AXA dispune de o rețea medicală extinsă, fiind prezentă în 34 de țări. Eurolife ERB Asigurări România este o companie de top pe segmentul asigurărilor cu o experiență de peste 11 ani pe piața locală. Mai multe detalii găsiți pe: www.eurolife-asigurari.ro  .

Pe măsură ce se anunță evenimente, articolul va fi actualizat.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.