Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry Conference

Daca vrei sa afli cele mai recente tehnologii si strategii de marketing din turismul romanesc, atunci ai oportunitatea de a afla toate acestea in cadrul conferintei Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry ce va avea loc la Hotelul Ramada Bucharest, in data de 10 aprilie 2013.

social-media-mobile-strategies-for-travel-industry-conference-600x222

Tendinta binecunoscuta din ultima vreme in ceea ce priveste comportamentul turistului este aceea de a isi cauta informatiile necesare unei viitoare vacante in mediul online, internetul influentand foarte mult decizia sa de a achizitiona un pachet turistic sau componente ale acestuia.

social-media-mobile-strategiesSubiectele tratate in cadrul conferintei ne ofera posibilitatea de a afla care sunt tehnologiile si aplicatiile pentru smartphone-uri, tinand cont ca turistii isi cauta din ce in ce mai mult informatiile turistice chiar si de pe propriile telefoane.

Conferinta este structurata pe trei panele ce vor dezbate subiecte interesante, astfel ca vom afla:

Care sunt secretele unei integrari eficiente a retelelor sociale (vorbitori Mihai Popescu – Marketing Manager Vola.ro, Carmen Pavel – Presedinte J’Info Tours, Marcela Manolica – Sales Manager Romania Travelport, Calin Fusu – CEO Neogen)

Cum ne re-evaluam strategiile fundamentale de abordare pe Facebook si Twitter si cum sa valorificam generarea de continut online (vorbitori Mugur Patrascu – Head of iLeo, Monica Jitariuc – Managing Director The Practice, Cristina Bazavan – Jurnalist, Delia Constantinescu – Owner Social Media Coach).

Cum strategiile de Social Media si Mobile pot fi combinate pentru a imbunatati si valorifica fiecare etapa a experientei turistice; studii de caz despre cele mai noi trend-uri in tehnologiile mobile si in comportamentul consumatorului (vorbitori Filip Lepus – General Manager Travelio, Alexandru Lapusan – CEO & Founding Partner Zitec, Catalin Macovei – Brand Manager Infoturism).

Evenimentul se adreseaza managerilor si coordonatorilor departamentelor de marketing din cadrul agentiilor de turism, reprezentantilor lanturilor hoteliere si companiilor aeriene, dezvoltatorilor de tehnologii si aplicatii pentru smartphone-uri si tablete, precum si consultantilor in turism si marketing online.

Social Media & Mobile Strategies for Travel Industry este un eveniment organizat de Eventur, prima agentie din Romania specializata exclusiv pe organizarea de evenimente corporate in turism si marketing.

Ma bucur sa particip la acest eveniment atat in calitate de reprezentant Infoturism Media, care este unul dintre partenerii oficiali ai evenimentului, cat si de blogger sustinator, astfel ca voi avea ocazia sa va transmit ulterior informatii valoroase in ceea ce priveste temele abordate.

Detalii despre eveniment si modalitatea de participare puteti obtine accesand site-ul Eventur.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

1 Response

  1. 11 April, 2013

    […] Cu siguranta ca tematica conferintei axata pe social media si organizata de Eventur mi-a starnit interesul cu atat mai mult cu cat lucrez in mediul online si nu unul oarecare, ci unul axat pe turism, exact domeniul abordat la Social Media and Mobile Strategies for Travel Industry Conference. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture