Sărbătorile de iarnă vă așteaptă cu destinații exotice!

Shopul de vacanță își deschide porțile cu destinații exotice pentru sărbătorile de iarnă, ski, spa și relaxare în perioada 7-9 noiembrie, la Iulius Mall Timișoara.

BANNER_POVESTI DE CALATORIEZeci de destinații de ski, spa și relaxare, Crăciun și Revelion în marile orașe – sunt numai câteva dintre surprizele pe care le puteți descoperiți la Shopul de Vacanță, Târgul de turism și agrement al Timișoarei, aflat la a XIV-a ediție.

Iubitorii de ski au posibilitatea de a găsi la târgul de turism oferte în Italia, Austria, Slovacia, Serbia ori pachete complete de Crăciun și Revelion în România, în zonele Maramureș, Novaci, Prundeni, Straja.

Şi pentru că fiecare ediţie a târgului oferă noutăţi, anul acesta ADVENTS aduce în Timişoara oferte de ski direct din Serbia. Mountain Resort de 5 stele, din Kopaonik vă oferă un Crăciun de vis, oferte de ski, spa și relaxare, precum și reduceri doar pe perioada târgului de turism.

Hotelurile și aquapark-urile cu bazine interioare, din Ungaria (Budapesta, Gyula, Debreceni) sau chiar Aqua Park President din Băile Felix oferă destinații ideale pentru spa și relaxare. La târgul de turism puteți profita de reducerile practicate.

Cei care doresc să-l primească pe Moș Crăciun într-un hamac la malul mării au ocazia să rezerve un sejur exotic, într-o țară caldă sau să viziteze mai multe țări într-o săptămână prin intermediul croazierelor. Pe toată perioada târgului agenţiile de turism vor practica reduceri de până la 50% şi oferte promoţionale speciale pentru Crăciun şi Revelion, precum și early booking pentru 2015.

Reducerile, pachete gratuite pentru copii şi zecile de destinaţii sunt numai câteva din motivele pentru care merită să veniţi la SHOP-ul DE VACANȚĂ, de vineri până duminică (7-9 noiembrie 2014), la Iulius Mall Timișoara.

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture