S-a lansat Centrul de Excelență în Sănătate și Turism!

Primăvara aduce cu sine multe evenimente în industria de turism, unele dintre ele reprezentând chiar proiecte inovatoare. Aşa s-a întâmplat şi în acest început de martie, când Rin Grand Hotel a fost gazda deschiderii oficiale a Centrului de Excelenţă în Sănătate şi Turism, iniţiat de Răzvan Nacea, director general al agenției de turism Seytour și dr. Ionuț Leahu, manager Dr. Leahu – Clinici Dentare. Cei doi antreprenori consideră că proiectul este unic în România, un proiect ce va susține turismul de incoming, turismul medical și educațional, respectiv creșterea notorietății țării noastre pe nișe aproape neexploatate.

Seytour centru medical

Centrul de Excelență în Sănătate și Turism dispune de o suprafață de 400 de metri pătrați, oferind servicii integrate, la cele mai înalte standarde de calitate, de stomatologie pentru adulți și copii, implantologie orală, estetică dentară, chirurgie estetică și plastică, turism medical și consiliere educațională.  Și, unic în România, tehnologia “acceleratorul frumuseții” – un tratament anti-îmbătrânire, care folosește sângele pacientului, un fel de regenerare accentuată, după cum aveam să aflu la conferinţa de presă, ce accelerează vindecarea celulară, refăcând ţesuturile naturale mult mai rapid decât procesul natural de vindecare. Şi asta pentru că sângele centrifugat stimulează producţia de colagen şi acid hialuronic. De această procedură pot beneficia inclusiv femeile însărcinate, nefiind nocivă.

Turismul medical – un brand de ţară

“O echipă de peste 25 de medici români şi străini din Ungaria, Austria, Italia, Germania şi Spania se va asigura că pacienții beneficiază de planuri de tratament personalizate, pentru afectiuni dentare, estetice și chiar complexe, de medicină generală.  Acest proiect inovator va face din ţara noastră un brand în turismul medical, printr-o investiție exclusiv privată”, precizează dr. Ionuț Leahu.

Seytour centru medical

Investiția în Centrul de Excelență în Sănătate și Turism s-a ridicat la 200.000 de euro și s-a vrut a fi un exemplu pentru generația de tineri antreprenori că și în România se pot dezvolta proiecte inedite. Iar în turismul medical chiar există şanse, pentru că serviciile medicale la noi au costurile mult mai reduse decât în afară. Pentru 2015, primul an de activitate, cei doi antreprenori estimează o cifră de afaceri de două milioane de euro.

Seytour centru medical

Seytour centru medical Seytour centru medical

”Este un proiect prin care vrem să transformăm turismul medical în brand de țară și, implicit, să creștem turismul de incoming. România are medici foarte buni, poate oferi servicii de calitate precum clinicile de renume din întreaga lume și se poate poziționa pe această nișă a turismului. Anual, mii de turiști străini se tratează în clinicile și spitalele private din România, iar numărul lor se poate dubla în cursul unui an,  dacă ar avea posibilitatea accesării pachetelor turistice, care să includă și servicii medicale”, spune Răzvan Nacea, director general al agenției Seyour.

Colaborarea dintre o agenţie de turism (Seytour) şi o clinică medicală (Dr. Leahu – Clinici Dentare), dar şi faptul că acest centru este deschis în cadrul unui hotel (Rin Grand Hotel) face ca serviciile medicale să fie completate de serviciile hoteliere, oferind, astfel, un pachet medical şi turistic complet pacienţilor. Cei care beneficiază de un tratament ce se întinde pe durata unei săptămâni, vor avea posibilitatea să îşi petreacă într-un mod plăcut weekend-ul vizitând Bucureştiul.

Ştiţi care sunt cele mai populare afaceri din industria turismului românesc? 

Mai mult decât atât, în cadrul Centrului va exista o consiliere pre-operatorie a pacientului, adult sau copil, iar capacitatea clinicii poate fi chiar şi de 10 pacienţi trataţi simultan. Un alt aspect inedit al centrului este spațiul de expoziție pentru tinerii artiști care doresc să se afirme. În cadrul centrului vor fi panotate lucrările acestora, fiind o componentă esențială, cu scop curativ.

Seytour centru medical

Nicolae Voiculeț, ambasador al turismului românesc, prezent la deschiderea oficială a Cetrului de Excelență în Sănătate și Turism, aplaudă inițiativa antreprenorilor Răzvan Nacea și dr. Ionuț Leahu de a crea un proiect unic dedicat turismului medical la cele mai înalte standarde. ”Sprijin și sustin acest proiect de promovare a României ca destinație de turism medical. Avem o țară de o frumusețe unică, ce deţine o treime din resursele naturale din Europa. Avem o comoară pe care trebuie sa o punem în valoare“, declară Nicolae Voiculeț.

Seytour centru medical

Agenția de turism Seytour  a fost înfiinţată în anul 1990 la Râmnicu Vâlcea. La nivelul anului 2014, cifra de afaceri s-a situat în jurul valorii de un million de euro, în timp ce volumul businessului a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

Povestea  Dr. Leahu – Clinici Dentare a început în 2010, într-un cabinet din Popești Leordeni. Astăzi, dr. Ionuț Leahu deține un lanț de clinici, numărul 1 în prevenție dentară, în care se găsesc cele mai noi aparate și tehnologii din lume.

Citiţi şi:

Seytour centru medical Seytour centru medical Seytour centru medical Seytour centru medical Seytour centru medical Seytour centru medical
Iată şi un album foto complet de la eveniment.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

5 Responses

 1. 9 March, 2015

  […] vor avea loc alegerile pentru funcţia de Preşedinte, pentru un mandat de doi ani. Candidaţi Razvan Nacea, Dan Anghelescu şi Aurelian Marin. Interviuri cu toţi cei trei candidaţi puteţi urmări […]

 2. 24 March, 2015

  […] Bîșt Tours și Milad Air (România – Iran) 8. Răzvan Nacea – Managing Director Seytour Medical Tourism prima agenție de turism specializată pe turism medical din România 9. Dan Penciu – […]

 3. 17 June, 2015

  […] demult am participat la  lansarea Centrului de Excelenţă în Sănătate şi Turism, iar Povestidecalatorie.ro a fost partener la Conferinţa Naţională și a Infotripului […]

 4. 17 November, 2015

  […] acesta am participat la  lansarea Centrului de Excelenţă în Sănătate şi Turism, iar Povestidecalatorie.ro a fost partener la Conferinţa Naţională și a Infotripului […]

 5. 15 February, 2017

  […] Citește și S-a lansat Centrul de Excelență în Sănătate și Turism! […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture