Ryanair sărbătorește lansarea noii rute din Bucureşti către Milano Malpensa prin vânzarea de bilete de avion cu €9.99!

Ryanair a sărbătorit astăzi (2 Decembrie), lansarea noii sale rute din București către Milano Malpensa (Italia), cu o frecvență de 4 zboruri pe săptămână și parte a orarului de iarnă din Capitala României și nu oricum, ci cu scoaterea la vânzare de bilete de avion la prețul promoțional de 9.99 de euro!

În această iarnă, clienții români, dar și turiștii, pot alege să călătorească la cele mai mici tarife pe una din cele 8 rute de iarnă ale Ryanair din București. Ryanair pregătește noi îmbunătățiri ca parte a programului “Always Getting Better” (AGB), și care includ noi baze, un nou sit web personalizat, o nouă aplicație pentru smartphone-uri, noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului și un meniu de bord variat.

ryanair-aircraft-(2)

Pentru a sărbători lansarea noii rute din București către Milano Malpensa, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de €9.99, pentru călătorii în perioada Decembrie 2015 – Ianuarie 2016. Acestea pot fi rezervate până la miezul nopții, Sâmbătă (5 Decembrie). Pentru a nu rata această ofertă, clienții sunt invitați să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive România a Ryanair.

 ryanair Milano

O NOUĂ RUTĂ DE IARNĂ DIN BUCUREȘTI

Rută Frecvență Start rută Tarif
Milano Malpensa 4 x săptămână 2 Decembrie €9.99  

BUCUREȘTI, IARNA 2015

Milano Malpensa        4 x săptămână
Roma Ciampino        2 x zi
Milano Bergamo        1 x zi
Bologna        4 x săptămână
Bruxelles Charleroi        1 x zi
Dublin        4 x săptămână
London Stansted        2 x zi
Madrid        1 x zi
Ce puteţi vizita în Milano, dacă tot ajungeţi cu numai 9.99 de euro?
  • Domul din Milano sau Catedrala Santa Maria Nascente (a treia biserica ca mărime a Creştinătăţii, după San Pietro din Roma şi de Catedrala din Sevilia);
  • Piazza Duomo (cea mai importantă piaţă din Milano şi una din cele mai importante atracţii turistice, unde se găsesc Domul din Milano, Palatul Regal şi Galleria Vittorio Emanuele II);
  • Galleria Vittorio Emanuele II (situată între Duomo şi Teatrul Scala din Milano, perfectă pentru shopping);
  • Castello Sforzesco (principalul obiectiv turistic din Milano, cu 12 mini-muzee).

Multe de văzut, multe de făcut! 🙂

2

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture