Ryanair operează de pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia” din noiembrie 2016

Ryanair deschide baza cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”

Încă o veste bună din partea companiei aeriene Ryanair, care a anunțat deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”. Baza, căreia Ryanair îi va aloca o aeronavă (o investiție de 100 milioane  $), va fi operațională începând cu 1 Noiembrie. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi.

ryanair-aircraft-(12)

Bilete de avion Bucureşti-Timişoara cu 19,99 de euro

Pentru a sărbători nouă baza, Ryanair ne oferă bilete promoţionale pe ruta Bucureşti-Timişoara cu doar 19,99 de euro! În sfârşit, noi, bucureştenii, putem ajunge rapid în Timişoara, iar biletul de avion este mai ieftin decât biletul de tren…

Prima bază românească a Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara.

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:

  • 1 aeronavă (100 milioane $)
  • 1 rută internă către București (2 x zi)
  • 6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles (C), Dusseldorf (W), Frankfurt (H), Londra (S) și Milano (B)
  • 35 de zboruri săptămânale
  • 575,000 clienți / an
  • 430 locuri de muncă / an

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat:

Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici.

Pentru a sărbători noua noastră bază din Timișoara, scoatem la vânzare peste 100,000 de locuri, la tarife începând de la € 19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie. Pentru a nu rata epuizarea locurilor promoționale, clienții sunt invitați să acceseze rapid www.ryanair.com pentru a-și programa viitoarea călătorie.

Timișoara, Iarna 2016

București            2 x zi
Londra Stansted            1 x zi  
Milano Bergamo            5 x săpt.
Bruxelles Charleroi            3 x săpt.
Berlin            2 x săpt.
Dusseldorf Weeze            2 x săpt.
Frankfurt Hahn            2 x săpt.

Aşadar, fiţi cu ochii pe Ryanair….

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture