Ryanair deschide o nouă bază la București, sărbătorind cu prețul promoțional de 9.99 € / zbor!

Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa, va deschide o nouă bază operaţională la Bucureşti, din 30 Octombrie 2016, cu 3 aeronave, marcând astfel ruta cu nr 81. În acelaşi timp, se deschid 2 rute noi către Atena şi Timişoara şi câteva zboruri spre Milano, Bruxelles şi Dublin, Ryanair ajungând astfel la o creştere a traficului în Bucureşti cu 75%.

ryanair

În concluzie, iarna 2016 va aduce la București:

  • 3 aeronave
  • 2 rute noi: Atena (zilnic) & Timișoara (2 x zi)
  • Mai multe zboruri către Bruxelles (9 x săptămână), Milano M (zilnic) & Dublin (5 x săptămână)
  • 10 rute (incl. Bologna, Londra, Madrid, Milano B & Roma)
  • 90 de zboruri săptămânale
  • 1.4m clienți p.a

”Pentru a sărbători noua noastră bază din București, scoatem la vânzare locuri la prețul promoțional de doar 9.99€ pentru călătorii în Martie, care trebuie rezervate până cel târziu Joi (18 Februarie 2016)”, a declarat Michael O’Leary, CEO Ryanair.

Ryanair a lansat şi varianta în limba română a noii pagini web, www.ryanair.com/ro,  unde găsim locurile la preț promoțional începând cu 9.99€. Şi dacă mai este nevoie să vă convingeţi de ce merită să zburaţi cu Ryanair, iată câteva argumente.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture