Romanian Digital Travel Conference vine în aprilie 2016 cu cea de-a III-a ediţie!

În data de 19 aprilie 2016, se va desfăşura cea de-a III-a ediţie a celui mai important eveniment din România dedicat dezvoltării afacerilor din domeniul turismului folosind instrumentele marketingului online, Romanian Digital Travel Conference.

CoverPhoto_MonicaAnghelovici

Cu două ediţii la activ, în 2014 şi 2015, RDTC 2016 reuneşte companii de top şi oameni importanţi din turism ce vor prezenta strategii eficiente de marketing online adaptate la profilul unui business local de turism.

Evenimentul ce se va desfăşura în Bucureşti, la Hotel Sheraton (interval orar 9.00-18.00), vine că o mănuşă pentru 2016, când se preconizează o creştere pe piaţa turismului românesc, astfel că, specialiştii în tehnologie şi marketing prezenţi la eveniment pot ajuta participanţii (reprezentanţi ai unor agenţii de turism, unităţi de cazare, companii aeriene şi alţi transportatori, cafenele, cluburi şi restaurante) să găsească soluţii la unele probleme existente, dar şi cum să evite greşeli ce pot costa scump o afacere dintr-un domeniu atât de sensibil precum turismul.

Invitaţii vor prezenta studii de caz şi vor oferi informaţii aplicabile, aşa că lansez şi eu invitaţia, alături de organizatori, Eventur & Friends 2.0, de a participa la RDTC 2016, tuturor celor care lucrează în industria de turism din România.

Iată şase motive pentru care să participi la RDTC 2016:

rdtc2016

La final, se va realiza o cercetare de piaţă, ce va fi prezentată sub formă de ebook, având ca scop prezentarea unei radiografii complete a cât de digitalizate sunt agenţiile de turism, unităţile de cazare şi companiile aeriene din România.

Au început deja înscrierile pentru conferinţă, tariful fiind de 49 Euro +TVA/persoană, iar locurile limitate. Vestea bună este că puteţi beneficia de 20% discount din taxa de înscriere, introducând în câmpul cod promoţional din formularul de înscriere, codul#RDTC2016POVESTI !

Romanian Digital Travel Conference este dedicată tuturor celor care lucrează în turism şi doresc să afle ultimele noutăţi în materie de marketing online, fără de care nu mai poate fi conceput un business de succes în ziua de astăzi, astfel că, eu sper să mai prindeţi un loc în sală! În acelaşi timp, vă invit să urmăriţi în social media hastagul #RDTC2016, pentru a fi la curent cu ultimele amănunte.

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

1 Response

  1. 19 April, 2016

    […] această dimineaţă, la hotelul Sheraton din Bucureşti, a început  Romanian Digital Travel Conference, cel mai important eveniment din România dedicat dezvoltării afacerilor din domeniul turismului […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture