Revelion 2018: A Trip Around the Clock by IAKI

 Un an nou de 4 stele: A Trip Around the Clock!

Cred că am început cu toții să ne gândim deja la minivacanța de Revelion, având în vedere că mai sunt numai două luni și pășim într-un nou an. Eu deja îmi fac planuri și de mai bine de zece ani mi-am propus ca Revelionul să îl petrec în țară și cât mai aproape de casă, nu din comoditate, ci din acea relaxare specifică sărbătorilor, în care dai grijile deoparte și îți faci planuri de viitor cu mult entuziasm, relaxare pe care vreau să o gust inclusiv prin prisma unui drum lejer și fără bătăi de cap. Numai cine a făcut 15 ore pe un drum de întoarcere dintr-o vacanță de Revelion spre casă știe despre ce vorbesc…

IAKI vine cu o ofertă interesantă de Revelion, un pachet îmbrăcat în aura unei călătorii prin lume, care pe mine m-a incitat, pentru că include petreceri care ne poartă prin Grecia, Paris și …. New York! Mai mult decât atât, ne putem bucura de accesul la Iaki Spa, adică de un adevărat răsfăț pe care, zic eu, că îl merităm la sfârșitul unui an.

Iată ce include pachetul de Revelion 2018: A Trip Around the Clock:
  • 3 nopți de cazare ALL INCLUSIVE + 1 noapte gratuită cu mic dejun;
  • Acces și Iaki Spa pentru: piscină interioară, saună, fitness, Jacuzzi, dus emoțional, dus cervical;
  • Seri cu specific: Meet the Greeks – 30.12.2017, Midnight în Paris – 01.01.2017;
  • Petrecere de Revelion cu Crossover Band –  New York Times – Glitter Party;
  • Revelionul Copiilor.

Tariful pentru acest pachet este de 1999 lei/persoană și este valabil în perioada 29.12.2017 – 03.01.2018, iar dacă rezervam pachetul de Revelion până la data de 20.11.2017, beneficiem de 20% reducere ori de 10% până la data de 18.12.2017.

Mai mult decât atât, la tombola Revelionului 2018 putem câștiga un voucher gratuit pentru un pachet de Sf. Valentin 2018 sau de 8 Martie 2018, iar fiecare a zecea rezervare va primi automat un cadou: o minge cu autograful lui Hagi!

Citește și Detaliile fac diferența: Hotel Iaki din Mamaia

De reținut:

  • Adresa:  Hotel IAKI Mamaia 900001 – Constanta, Romania
  • Pentru rezervări: Tel +40 241 831 025, reception@iaki.ro marketing@iaki.ro

Poate vrei să ştii şi Cum se sărbătoreşte Revelionul pe mapamond: tradiţii şi obiceiuri

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture