Propuneri de weekend: 5-6 iulie 2014

Weekend-ul acesta va fi unul plin de muzică, modă, povești și magie!

Feeric-Fashion-show-1Cetatea Alba Carolina nu încetează să mă uimească, în acest weekend fiind gazda festivalului de modă Feeric Fashion Days. Prezentări de modă, expoziţii de fotografie, workshop de fotografie de modă, dans contemporan şi concerte, transformă Cetatea Alba Carolina într-o cetate a modei în care  podurile de la Poarta a III-a şi a IV- a, pietonala din faţa Muzeului Naţional al Unirii  şi esplanda din faţa Obeliscului vor deveni catwalkuri inedite. Accesul la evenimente este gratuit.

Afis_copii_2014___okDuminică la ora 17.00 biciclistele sunt așteptate la Skirt Bike Alba Iulia, chiar în Piața Cetății.

În comuna Daneș din județul Mureș se desfășoară Festivalul Copiilor Daneș, Ediția a II-a. Vor susține concerte: Alex Velea, Anna Lesko, Andreea Bălan și alți artiști locali. În cadrul festivalului suntem așteptați cu surprize și activități diverse pentru copii. 

festivalul-iasul-medieval-2014-i1000825 zile de poveste cu cavaleri medievali,  concerte, un teatru de păpuși, meșteșugari, saltimbanci, jonglerii și dansuri medievale ne așteaptă și la Festivalul Iașul Medieval 2014 în Piața Palatului Culturii din Iași, în timp ce Sibiu ne întâmpină cu Obor Fest Sibiu 2014, un festival cu personaje de poveste, lampioane, jocuri pentru copii, concursuri și premii surpriză, dar și concerte cu artiști preferați!

De la magia muzicii vă invit la magie adevărată în Brașov, oraș ce va gazdui festivalul internațional de magie și iluzionism Brasov International Magic Fest, declarat cel mai mare festival de magie și iluzionism organizat vreodată în România!

Zile minunate să aveți!

MA

 

 

 

Ca pe Roate – Interviu RRA

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Capitala noastră dragă – Cealaltă Capitală Alba Iulia – o destinație fascinantă în fiecare weekend în sezonul estival…!

  1. 9 July, 2014

    […] Nu ştiu voi dragilor, dar eu am un dor de ducă imens. Aş călători cât mai departe, în locuri cât mai frumoase, mai exotice sau mai încărcate de poveşti… cât mai diferite. Şi da, azi vă voi prezenta unul din blogurile acelea care ne face să regretăm că nu avem mai mult timp la disoziţie pentru a călători – Poveşti de călătorie. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture