Propuneri de weekend: 22-24 noiembrie 2013

Ia te uită unde putem ieși din casă în acest sfârșit de săptămână!

ziua dulcetiiÎn București, la Muzeul Satului “Dimitrie Gusti” avem un eveniment dulce ca dulceața, evident, căci este vorba de …cea mai dulce zi din an, “Ziua Dulcetii”, sărbătorită cu mare fast între orele 10.00-16.00.

Evenimentul este destinat promovării dulceții românești, în primul rând, dar și a prăjiturilor, sucurilor și siropurilor, precum și a mierii de albine din zona comunei Izvoarele din Județul Prahova. Această sărbătoare dulce este organizată de Asociaţia cele mai Sate din România.

albaȘi dacă tot sunteți în zonă, dați o fugă până la Romexpo, unde se desfășoară Târgul Internațional de Carte Gaudeamus! Editura Herald vă aşteaptă la standul nr. 24, nivel 0, parter cu ultimele apariţii editoriale din 2013 şi  reduceri surpriză!

În Alba Iulia are loc Târgul Tradiţional de Bunătăţi, chiar în Mall! Produsele ecologice şi de casă îşi aşteaptă muşterii între orele 10.00-20.00, atât vineri, cât şi sâmbătă. Va fi şi pâine de casă, vor fi şi cozonaci şi prăjituri, aşa ca nu numai noi, bucureştenii, ne vom bucura de minunăţii dulci!

fototargnŞi ca să ne întoarcem în Bucureşti, la Muzeul Țăranului Român va avea loc Piața Ţăƒrăƒnească şi Meşter(eşti)ƒ, ce adună, într-o nouムediție a târgului de produse tradiționale și mestesugăƒresti, mulţi producăƒtori tradiționali și meșteșugari dibaci. AŽici îi veți găsi pană duminicăƒ, în curtea interioarムa Muzeului Național al Ţăƒranului Român, între orele 10.00 – 18.00.

Un sfârşit de săptămână frumos şi relaxant să aveţi!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture