Propuneri de weekend: 16-17 noiembrie 2013

Weekend-ul acesta se dovedește a fi extrem de bogat pentru bucureșteni, cu atât mai mult cu cât la Romexpo are loc Târgul de Turism al României, unde se pot găsi oferte bune pentru vacanța de iarnă, dar și early booking pentru vacanța de vară din 2014.

expo_futurotextiles_full imgO expoziție interesantă putem vedea la Muzeul Național de Istorie a României, TEXTILES SURPRENANTS, DESIGN & ART€“ FUTUROTEXTILES. În cadrul acesteia, veți avea ocazia să luați parte la călăƒtorii neobișnuite și complexe pentru a descoperi noile generații de textile prin intermediul artei, științei și poeziei. Expoziția este destinată publicului larg, începând cu cei mai mici, de la 3 ani în sus, care au ocazia sムînvete lucruri noi despre lumea care-i înconjoarăƒ, sムdescopere diversitatea incredibilムa textilelor în naturムși săƒ-și imagineze o frâtnturムdin lumea viitorului.

Expoziția va fi deschisムpână în data de 17 noiembrie 2013 și va putea fi vizitatムîn intervalul orar 10.00 a€“ 18.00.

afistransporturi (1)Tot la un muzeu, de data această la Muzeul Țăranului Român, va există Expoziția Transporturile Tradiționale din România. Expoziția, ineditムîn peisajul muzeal, îsi propune a fi o sintezムa mijloacelor de transport tradiționale utilizate în România. Vor fi prezentate mijloace de locomoție și transport confecționate din lemn, mijloace de transport din textile și din ceramicăƒ. Expunerea va include vehicule cu roți, pe tălpi (săƒnii), dar și pe cele care utilizeazムplutirea.

Expoziția va putea fi vizitatムîn sălile Oaspeți și Irina Nicolau, pânムla data de 17 noiembrie 2013, între orele 10.00 și 18.00.

Tot la Muzeul Țăranului Român va avea loc Piața Ţăƒrăƒneascăƒ, ce adună, într-o nouムediție a târgului de produse tradiționale și mestesugăƒresti, zeci de producăƒtori tradiționali și meșteșugari iscusiți. AŽici îi veți găsi pană duminicăƒ, în curtea interioarムa Muzeului Național al Ţăƒranului Român, între orele 10.00 – 18.00.

vin nouCeva mai animat va fi în Piața George Enescu la Ateneul Român la Sărbătoarea Vinului Nou și degustarea recoltei toamnei! Zeci de producători de vin de la toate podgorile din țara va așteptă cu cele mai de soi sortimente noi.

afis austriaDacă va interesează sezonul de schi din Austria, puteți da o raită prin Promenada Mall, unde va avea loc un eveniment organizat de Oficiul de Turism al Austriei și în care marele premiu al zilei este o vacantムpentru o familie (doi adulți, doi copii), la un hotel de 4 stele în Tirol!

Moderatorii evenimentului vor fi Morar și Buzdugan, iar pe parcursul întregii zile vor fi multe concursuri și activități pentru copii.

vioete africaneLa Grădina Botanică din Bucureşti, pe lângă frumuseţea grădinii şi o plimbare binemeritată în aer liber, va avea loc Expoziţia de Violete Africane, o ediţie de toamnă. La ediţia din primăvără s-au şi putut achiziţiona, aşa că este o bună ocazie să alegeţi cele mai frumoase violete.

Dacă iubiţi florile şi mai ales violetele, vă puteţi bucura de ele şi de soarele de afară!

Nu stați în casă! Mult soare să aveți!

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

2 Responses

  1. Un weekend dominat de TTR, dar și cu multe evenimente în capitală!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture