Propuneri de weekend: 15-16 martie 2014

În acest weekend se desfășoară ediția de primăvară din 2014 a Târgului de Turism al României, târg în care agențiile de turism își prezintă ofertele de vară, acordându-se reduceri substanțiale pe perioada acestuia.

Puteți alege dintr-o multitudine de oferte pe cea care vi se potrivește și cum vremea este însorită, e rost și de ceva plimbare pentru a uita de zilele mohorâte care ne-au însoțit mai bine de o săptămână…

ceramicaÎn București au venit meșteri populari să își prezinte obiectele din ceramică, piele sau mobilier pictat cu mare artă la Piața Țărănească de la Muzeul Țăranului Român. O întoarcere în timp printre antichități, dar și o ispită pentru toți deoarece vor fi și producători de cârnați și afumături tradiționale, cozonac și plăcinte! Există și produse de post, ca zacuscă, fasole sau magiunul de Topoloveni. Piața este deschisă între orele 10.00-18.00. Tot în București, la Muzeul Satului are loc o expoziție intitulată “Artă și Sacralitate” .

hungarian-fair-i96983Un eveniment tradițional maghiar, “Hungarian Fair“, început încă de vineri, are loc în Parcul Central din Cluj Napoca la Centrul de Cultură Urbană Casino. La târg vor fi expuse spre vânzare decorațiuni, artă florală și decorativă, porturi și țesături tradiționale, dulciuri și delicatese culinare.

În același timp vor fi dansuri populare, un spectacol de teatru, degustări de produse tradiționale și un show gastronomic.

targ-de-hand-made-si-produse-bio-i97151La Timișoara s-a deschis un Târg de hand-made și produse bio”, chiar pe strada Mărășești, în aer liber, așa că nu numai noi, bucureștenii, avem parte de astfel de târguri tradiționale în care putem găsi produse lucrate cu multă migală.

Tablouri, sticlărie, artizanat, îmbrăcăminte, ceramică, obiecte de artă, instrumente muzicale, jucării, cărți, flori, aranjamente florale, lumânări parfumate și multe altele vor atrage locuitorii orașului de pe Bega.

În sfârșit, a venit primăvara! Zile frumoase să aveți!

 

 

 

povestidecalatorie

Blog de travel si evenimente din industria de turism.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture