Propuneri de weekend: 15-16 februarie 2014

A venit un weekend extrem de dulce şi de romantic de care trebuie să profităm din timp!

safe_imageAstfel, avem parte de o nouă ediţie a Festivalului Dulciurilor Sweet Fest ce se desfăşoară la Hanul lui Manuc din Bucureşti. Am fost prezentă la toate ediţiile acestui festival şi vă pot spune că este foarte apetisant! Târgul poate fi vizitat şi testat, între orele 10.00-19.00, până pe 16 februarie.

IMAGINI-Targ-de-ziua-indragostitilor-2014--Bucuresti__5562Un alt târg deschis cu prilejul Zilei Îndrăgostiţilor care se poate vizita până duminică are loc la Palatul Naţional al Copiilor unde vom găsi produse dulci, precum checuri, ciocolata, cozonaci, torturi, prajituri de casă, dulceturi şi alte bunătăţi! De asemenea, vom putea cumpăra produse handmade, bijuterii şi cosmetice.

targ0Ziua Îndrăgostiţilor este un prilej şi pentru Turda de a organiza încă din 13 februarie şi până pe 16, un Târg al meşteşugarilor, manufacturierilor şi artizanilor populari, chiar în zona pietonală din centrul oraşului. La eveniment participă producători, meşteşugari, manufacturieri şi artizani populari, promovându-se vechile tradiţii locale. Vizitatorii vor fi îmbiaţi cu turtă dulce, cozonac şi alte dulciuri de casă, dar şi cu produse ceramice şi de artizanat.

Ploieştenii sunt aşteptaţi la un Târg cu Bunătăţi în Parcul Toma Socolescu, cu produse făcute în casă şi aduse din toată ţara. Târgul este deschis până sâmbătă între orele 09:00 – 18:00, iar duminică până la ora 15:00.

SerbarileZapeziiVatraDornei2014Şi dupa atatea târguri unul mai dulce ca altul putem să ne bucurăm din plin de iarnă la Serbările Zăpezii din Vatra Dornei, ce se desfăşoară pe parcursul a trei weekend-uri consecutive.

Petrecerea a început în Parcul Municipal încă din 14 februarie, iar cei care reuşesc să ajungă aici vor avea parte de mult antren cu trupe cunoscute de muzică modernă, dar şi de folclor.

Serbarile orasului BusteniTot de serbări avem parte la Buşteni, unde se desfăşoară Zilele Oraşului. În cadrul acestor serbări se va oferi Cupa Oraşului la schi alpin pe pârtia Kalinderu, printr-un concurs organizat pe mai multe categorii de vârstă, Cupa Oraşului la luptele greco-romane, dar si la fotbal.

Fiecare seară se termină cu concerte susţinute de artişti cunoscuţi, precum Antonia, Vunk şi Alex Velea.

Vă doresc un sfârşit de săptămână dulce, romantic, tradiţional şi distractiv!

Monica Anghelovici

Specialist în turism şi blogger de travel, îmi place să călătoresc şi să povestesc despre locurile şi atracţiile turistice vizitate de mine pentru a ajuta şi alţi călători în planificarea vacanţelor, dar şi să fiu la curent cu cele mai noi tendinţe din turism, participând la cele mai noi evenimente din industria de travel.

You may also like...

2 Responses

  1. Adriana says:

    A fost un weekend cu multa sarbatoare, dar tot e bine ca au mai ramas evenimente si pentru weekendurile care urmeaza!

    Sa speram ca ramane si zapada alaturi de noi, macar pana se termina sarbatoarea data in cinstea ei:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Hide picture